A nemrég hazánkban járt Placebo nevű zenekar frontemberét a kezdetektől fenyegetik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Halálosan fenyegetik a Placebo frontemberét
2010. szeptember 18. 17:09
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Mikor lesz koncert? És én miért nem tudok róla?
A cikkhez szólva pedig minden sztárt fenyegetnek, Brian jól teszi, hogy figyelembe sem veszi a fenyegetéseket
A cikkhez szólva pedig minden sztárt fenyegetnek, Brian jól teszi, hogy figyelembe sem veszi a fenyegetéseket
2010. szeptember 18. 17:39
Azért ez durva
De remélem nem lesz semmi komolyabb baj belőle, se most se később
És biztos jó volt a budapesti koncert, de sajnos nagyon ki akartam volna jutni, de majd legközelebb^^
2010. szeptember 18. 19:18
|
|
rockqueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.24. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 108446 offline
|
Úgy elmentem volna a koncertre!
Remélem, hogy a fenyegetéseknek nem lesz rossz vége. Tényleg jó, hogy pozitívan reagál rá.
Szegény, remélem, hogy meggyógyul nemsokára!
Jó lenne, ha jönnének 2011-ben a Szigetre és végre el tudnék menni a koncertjükre.
Remélem, hogy a fenyegetéseknek nem lesz rossz vége. Tényleg jó, hogy pozitívan reagál rá.
Szegény, remélem, hogy meggyógyul nemsokára!
Jó lenne, ha jönnének 2011-ben a Szigetre és végre el tudnék menni a koncertjükre.
2010. szeptember 18. 22:24
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Szegény.
Placebo 4 evah! Sajnálom, hogy vannak ekkora állatok.
2010. szeptember 18. 22:50
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Nem tudom, hogy mire jó az nekik, hogy másokat zaklatnak. Biztos van valami mentális bajuk. Csak tényleg ne fajuljon tettlegességig.
Biztos jó volt a koncert. Bárcsak én is eljuthatnék egyre koncertre.
Brian jófej, hogy ilyen könnyedén kezeli a történteket.
Biztos jó volt a koncert. Bárcsak én is eljuthatnék egyre koncertre.
Brian jófej, hogy ilyen könnyedén kezeli a történteket.
2010. szeptember 19. 00:18
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Világ életemben -na jó, amióta szeretem őket- miattuk akartam menni a Szigetre. Erre, amikor lett rá lehetőségem, nem jöttek a fesztre. A külön koncert -a Sziget mellett- meg már sokba került volna nekem. Remélem jövőre jönnek oda is.
A cikkhez hozzászólva pedig: én is csak azt tudom remélni, hogy nem fajul el a dolog és az irigyeknek, csak a szája nagy.
Köszi a cikket, végre egy normális.
A cikkhez hozzászólva pedig: én is csak azt tudom remélni, hogy nem fajul el a dolog és az irigyeknek, csak a szája nagy.
Köszi a cikket, végre egy normális.
2010. október 11. 15:27
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
De sok bolond ember van szabadlábon! Remélem, hogy nem fogják beváltani a fenyegetésüket.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: