Melyik bogarat utálod a legjobban?
2011. január 12. 21:55
Pókfóbiám van, de nagyon komoly. Egyszer egy hatalmas pókhoz húsz centi közelségbe kerültem, és sikítva rohantam ki a szobából, a pániktól meg elsírtam magam és remegtem fél óráig. Nem kiröhögni, halál komoly...
2011. január 16. 17:04
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Én az összes bogarat utálom, de a pókokat különösen... 8 lábuk 8 szemük van... áhh fújj...
Dancsy nem vagy egyedül én is sikítófrászt tudok kapni akár egy kis pók láttán is és elrohanok... Mindig hívom anyáékat, h tüntessék el... Egyszer volt barátomnál is eljátszottam ezt... Nagyon vicces volt szerinte, szerintem meg halál félelmetes...
Dancsy nem vagy egyedül én is sikítófrászt tudok kapni akár egy kis pók láttán is és elrohanok... Mindig hívom anyáékat, h tüntessék el... Egyszer volt barátomnál is eljátszottam ezt... Nagyon vicces volt szerinte, szerintem meg halál félelmetes...
2011. január 16. 17:06
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
az összeset, kivéve a katica bogarat
2011. január 17. 19:23
a csiga is csúszómászó nem igaz? xDxD
mert én attól.. " rettegek" xDxD
mert én attól.. " rettegek" xDxD
2011. január 17. 19:26
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Kifejezetten az összes apró mászó bogarat utálom..
De amit elég sok mindenki leginkább a pókok! Iszonyúan félek tőlük. Lassan már pókfóbiám lesz,már a legkissebb pók láttán megijedek.
De amit elég sok mindenki leginkább a pókok! Iszonyúan félek tőlük. Lassan már pókfóbiám lesz,már a legkissebb pók láttán megijedek.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2011. január 24. 19:43
Idézet (,2011.01.17. 19:26~1526463)
Nem kifejezetten kedvelem a Lótetűt, ráadásként borzalmas sikító hangot képes kiadni. 
Fujj, ezt nem is tudtam!
2011. szeptember 28. 22:50
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
melyiket nem? az összes inkább távol tartom magam
2011. október 02. 12:39
Mindegyiket!Undorítóak!De szúnyogot és a pókot mondanám.Fujj,utálom őket!
2011. október 02. 15:18
mindegyiket...
de legjobban a darazsakat...meg a pókokat...frászt kapok tőlük..
2011. október 02. 18:36
A csótányokat, a pókokat, a szúnyogokat, a darazsakat, a legyeket, á haggyuk, az összeset!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.