Felipe Massa jelenleg az olasz csapat versenyzője, Alonso csapattársa. Massa már pár hónapja nincs jó viszonyban a csapattal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Felipe Massa elhagyja a Ferrarit?
2010. szeptember 17. 19:52
2010. szeptember 17. 19:59
oh, hát a Ferrari jobb csapat, mint a Renault, de ott lehet jobban érezné magát, szóval ő tudja én bárhol lesz akkor is szeretni fogom
és akkor is neki szurkolnák, ha pl. a Force Indiánál lenne. Ennyi! Hajrá Massa<3 Bár azt hallottam, hogy a Renault újra gyári csapat lesz
szóval lehet, hogy nagyon jó csapatba kerül
2010. szeptember 17. 20:00
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Ez zavaros is meg hülyeség is. Nem vágom, mért ne előzhette volna, meg Alonsót.
Tévedés elkerülése végett, ezért nem Alot kell utálni, mert nem hinném, hogy ő kérte azt, hogy Massát hagyják a francba és csak rá építsenek!
Tévedés elkerülése végett, ezért nem Alot kell utálni, mert nem hinném, hogy ő kérte azt, hogy Massát hagyják a francba és csak rá építsenek!
2010. szeptember 17. 20:08
Nekem Massa a favoritom és úgy gondolom hogy jobb ha olyan csapatban van ami növeli az esélyeit. Ferraris voltam eddig de ahol Massa van,ott vagyok én is...ennyi
2010. szeptember 17. 20:18
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
én is ott hagynám azt a hülye Alonsot

igaz a Reanult nem olyan jó csapat de "Alonsoka" is lett ott világbajnok kétszer is
és az már csak hab lenne a tortán ha Kimi megint ve4rsenyezne ráadásul Massa-val
kis hülye majmot(Alonsot) azért védik ennyire mert a Ferrarit spanyol bank pénzeli azért kelett elmennie Kiminek is egy évvel korábban:@:@:@
bocs az Alonso fanoktól de ez az én véleményem s sztem másoké is
igaz a Reanult nem olyan jó csapat de "Alonsoka" is lett ott világbajnok kétszer is
és az már csak hab lenne a tortán ha Kimi megint ve4rsenyezne ráadásul Massa-val
kis hülye majmot(Alonsot) azért védik ennyire mert a Ferrarit spanyol bank pénzeli azért kelett elmennie Kiminek is egy évvel korábban:@:@:@
bocs az Alonso fanoktól de ez az én véleményem s sztem másoké is
2010. szeptember 17. 20:46
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Néhány sebből azért vérzik ez a cikk.
1; Massa aláírt szerződéssel rendelkezik a következő évre, és ezt pontosan a német nagydíj után jelentették be. Ergo, ha rossz a viszonyom a csapattal, és a csapattársammal, akkor nem írom alá a felkínált szerződést.
2; Felipe pont ugyanannyi támogatással kezdte az évet, mint Fernando Alonso, viszont onnatól, hogy Alonso több pontot szerzett, elég egyértelmű volt, hogy a csapat őt fogja inkább támogatni. Ugyanis a Forma 1 továbbra is üzlet, temérdek mennyiségű pénz, és csak utána versenysport.
3; A Renault-nál Kubica helye fix, elég csak az idei teljesítményét megnézni, hogy egyértelmű legyen, és bár Petrov elmarad tőle, azért a Renault-nak szüksége van az orosz piacra, nem véletlenül van részesedése a Lada gyárban, és nem véletlenül van a logó az autó oldalán. De ha mégis távozna Petrov, és Kimi jönne a helyére, akkor sem jönne össze a Massa - Raikonnen páros.
4; A monzai eset egy szokványos rajt volt, semmivel nem veszélyesebb, mint bármelyik másik, és Massa is időben belátta, hogy előzni nem fog tudni. Domenicali meg eleve maradjon csendben, mert az idén is, illetve tavaly is, a csapattaktika a nem is tudom minek a szintje alatt van/volt.
1; Massa aláírt szerződéssel rendelkezik a következő évre, és ezt pontosan a német nagydíj után jelentették be. Ergo, ha rossz a viszonyom a csapattal, és a csapattársammal, akkor nem írom alá a felkínált szerződést.
2; Felipe pont ugyanannyi támogatással kezdte az évet, mint Fernando Alonso, viszont onnatól, hogy Alonso több pontot szerzett, elég egyértelmű volt, hogy a csapat őt fogja inkább támogatni. Ugyanis a Forma 1 továbbra is üzlet, temérdek mennyiségű pénz, és csak utána versenysport.
3; A Renault-nál Kubica helye fix, elég csak az idei teljesítményét megnézni, hogy egyértelmű legyen, és bár Petrov elmarad tőle, azért a Renault-nak szüksége van az orosz piacra, nem véletlenül van részesedése a Lada gyárban, és nem véletlenül van a logó az autó oldalán. De ha mégis távozna Petrov, és Kimi jönne a helyére, akkor sem jönne össze a Massa - Raikonnen páros.
4; A monzai eset egy szokványos rajt volt, semmivel nem veszélyesebb, mint bármelyik másik, és Massa is időben belátta, hogy előzni nem fog tudni. Domenicali meg eleve maradjon csendben, mert az idén is, illetve tavaly is, a csapattaktika a nem is tudom minek a szintje alatt van/volt.
2010. szeptember 17. 20:49
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
én nem Ferráris hanem Massa-s vagyok,tehát nekem mind 1 hogy mien kocsiba megy,az a lényeg hogy jól vezessen
2010. szeptember 17. 20:54
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
én imádom a spanyolokat de én is utálom alonsot!!Massa az jó fej
2010. szeptember 17. 22:35
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
Már tavaly is ő ment volna, csak azért tartották meg, mert volt a balesete és a menedzsere Todt fia. ennyi. és amúgy azt hitte, hogy Alonsó majd hagyja, hogy ne körülötte forogjon a világ? ugyanmááár
a másik az, hogy szerintem Kimi nem megy vissza az F1be
a másik az, hogy szerintem Kimi nem megy vissza az F1be
2010. szeptember 18. 11:14
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nekem mindegy, hogy hol versenyzik, csak érezze jól magát a csapatban. Régen még Ferraris (is) voltam, de amióta Domenicali ott van, már csak pilótáknak szurkolok.
2010. szeptember 18. 12:58
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
örülnék neki ha Kimi visszajönne. de az jobb lenne ha Fernando csapattársa lenne a Ferrarinál. Massát is szeretem de ő a Renault-ba jó helyen lenne =D
2010. szeptember 18. 13:30
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem különösebben izgat Massa... Én azt szeretném, ha Alonso csapattársa Kubica lenne. Az lenne az igazán jó... Massa nem világbajnok típus, sosem lesz belőle VB cím birtokos. Jó versenyző, de egyáltalán nem a legjobb. Alonso, Hamilton mérföldekkel jobb nála. És Kubica is egy kis zseni, csak jó kocsit kell a feneke alá tolni és laposra ver Ő is mindenkit...
2010. szeptember 19. 11:21
@Sally Sparrow ...
miért is nem? mondjuk 2008ban 1 PONT kellett volna neki, és jóval több győzelme volt, mint Hamiltonnak. erről ennyit!
Szerintem jó lenne ha otthagyná a Ferrarit, én már a régi csapatában is felfigyeltem rá. És a Kimi - Massa páros a legjobb, mert egyiksem harci kakas, csak Massa keményebben odateszi magát ha előzni akar. De ne a Renaultban, oké, hogy gyári csapat lehet jövőre, de akkor inkább a RBbe, ott legalább gyors autót raknak alá és a megbizhatóság majd csak megjavul egyszer
miért is nem? mondjuk 2008ban 1 PONT kellett volna neki, és jóval több győzelme volt, mint Hamiltonnak. erről ennyit!
Szerintem jó lenne ha otthagyná a Ferrarit, én már a régi csapatában is felfigyeltem rá. És a Kimi - Massa páros a legjobb, mert egyiksem harci kakas, csak Massa keményebben odateszi magát ha előzni akar. De ne a Renaultban, oké, hogy gyári csapat lehet jövőre, de akkor inkább a RBbe, ott legalább gyors autót raknak alá és a megbizhatóság majd csak megjavul egyszer
2010. szeptember 20. 09:54
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (bencc @ 2010.09.19. 11:21)
@Sally Sparrow ...
Jó, de előtte és utána sem volt annyira kiemelkedő. Meg folyton "lelkizik", ami szép dolog, jó dolog, szimpatikus dolog, de a versenyeken nem annyira kifizetődő.
Szerintem meg egy Alonso-Kubica páros lenne nagyon jó...
Ha egyszer Massa lesz a világbajnok, örülni fogok neki (is), de valahogy úgy érzem, nem igazán van már esélye erre...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: