jujj adam nagyon csini -.-""
istenem normálisan is el lht intézni,nm csak így ahogy ez a sztáár elrendezte -.- istenem-.-"""""""""""
Adam Lambert egy paparazzóval dulakodott
2010. szeptember 30. 21:05
|
barbie0913új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 132245 offline
|
ohhh
adamnek még a lábujja is feketeXD
adamnek még a lábujja is feketeXD
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 06. 20:12
|
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline
|
Szemetek.Mert azért te ne jeletsd fel h a képedbe tol 30 kamerát,de ha te szólsz nekik,vagy mással jelzed nem tetszésedet,akk már futnak a bíróságra
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 23. 12:38
|
|
Liliikeehhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 131151 offline
|
imádom Adamot.(LL)
2011. július 04. 19:55
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Gici9696:
"Megérdemelte a paparazzo. Én kitiltanám az összeset a földről. Ha olyan nagy baja esett, mért nem a kórházi ágyból integet? A szúnyogot is feljelenti, ami megcsípi??ohmy.gif:O Elmebeteg állat. Lehet, hogy ráhajtott Adam-re. Jól tette Adam, hogy neki ment! én lehet, hogy a kórházig juttattam volna... "
Igazad van!Miért kellene eltűrnie,hogy nem hagyják pihenni sem egy picit?Nyilván Lambi nem azért vette egyszerűre a figurát,hogy mindenki fényképezgesse...Amúgy mindig türelmes a rajongókkal,de egy tenyérbemászó paparazzóval érthető,hogy nem.
"Megérdemelte a paparazzo. Én kitiltanám az összeset a földről. Ha olyan nagy baja esett, mért nem a kórházi ágyból integet? A szúnyogot is feljelenti, ami megcsípi??ohmy.gif:O Elmebeteg állat. Lehet, hogy ráhajtott Adam-re. Jól tette Adam, hogy neki ment! én lehet, hogy a kórházig juttattam volna... "
Igazad van!Miért kellene eltűrnie,hogy nem hagyják pihenni sem egy picit?Nyilván Lambi nem azért vette egyszerűre a figurát,hogy mindenki fényképezgesse...Amúgy mindig türelmes a rajongókkal,de egy tenyérbemászó paparazzóval érthető,hogy nem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.