Allisyn Ashley Arm nem adja fel?
2010. szeptember 20. 19:44
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
hát ez nagyon gáz xD Már bocsánat, de szerintem nagyon rossz
Végül is, azért nekem rosszabb hangom van és nem akarom kritizálni, de valami komolyabbat is előadhatna, vagy inkább maradjon a színészetnél...
2010. szeptember 20. 21:17
Előre is bocsánatot kérek minden Allisyn Ashley Arm fantól,de szerintem ez a csaj(meg ez a klip)valami rettenetes!Színészként sem valami jó,de énekesnőnek még rosszabb.Azért valaki csak ÚGY nem lehet énekesnő,kell egy kis tehetség is...tisztelem azokat,akik kitartóak,de ez már szánalmas...
2010. szeptember 23. 14:48
úr isten xD
LULUPeas igazad van ugyan ez a véleményem!!!
xD
LULUPeas igazad van ugyan ez a véleményem!!!
xD
2010. szeptember 23. 17:47
|
|
Selena07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 128655 offline
|
Úgye ezt tényleg nem gondolja komolyan!Mi ez?
Talán egy 5 évesnél elmegy ez a kilpp sőt akkor még aranyos is de most?!Ciki!És ez a hang mintha lehúznának egy wc-t!
Talán egy 5 évesnél elmegy ez a kilpp sőt akkor még aranyos is de most?!Ciki!És ez a hang mintha lehúznának egy wc-t!
2010. szeptember 23. 17:54
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Nekem nem tetszik!sztem Allisyn inkább ne is próbálkozzon az énekléssel...(bocsi a rajongóknak)
2010. szeptember 25. 01:20
Olyan minth a South Parkban a képzeletes dal xD Amúgy nagyon brutál hangja van, a SWAC OST-on sincs rajta, szerintem ez lehetne egy jel neki, hogy ne énekeljen :/
2010. október 15. 21:13
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
nemtom hogy mi a baja a csajnak nem veszi észre hogy szörnyű a hangja?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: