Justin Will filmjében?
2010. szeptember 17. 20:47
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Én csak utálni tudom Biebert. Nekem olyan mindegy hogy érdekli a színészet vagy sem. Csak ne egy olyan filmben kapjon szerepet ami nekem esetleg tetszene...
2010. szeptember 17. 21:10
nemcsak abban szerepelt :-) eddig .. volt egy amerikai film, ami a nickelodeonon ment, de nem a magyar nickelodeonon.. hanem amerikában ..:-) ottis vendégszereplő volt, de az is szerep :-) amugy már sztem már mindenki énekesnek kezdi és filmekben szerepel, vagy pedig színész, és énekes lesz belőle :-)
kivácsi vagyok a filmre :-)
2010. szeptember 17. 21:16
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nettyyy
nemcsak abban szerepelt :-) eddig .. volt egy amerikai film, ami a nickelodeonon ment, de nem a magyar nickelodeonon.. hanem amerikában ..:-) ottis vendégszereplő volt, de az is szerep :-) amugy már sztem már mindenki énekesnek kezdi és filmekben szerepel, vagy pedig színész, és énekes lesz belőle :-)
Igen és a True Jacksonban is szerepet de szint csap énekelt xD Legalábis ahogy én tudom. És egyetértek veled mindenki egyszere csinálja a ketöt és szeintem nem a legrosszab "szinész" de jobb mint amire számítottam
Igen és a True Jacksonban is szerepet de szint csap énekelt xD Legalábis ahogy én tudom. És egyetértek veled mindenki egyszere csinálja a ketöt és szeintem nem a legrosszab "szinész" de jobb mint amire számítottam
2010. szeptember 17. 21:18
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
hát szerintem tök jó lesz!! Justin nagyon tehetséges, nem tudom, hogy színésznek milyen...de végül is a klippekben is játszani kell valamilyen szinten szóval Hajrá Justin!!!!!!
és Will Smith is szuper színész!!
2010. szeptember 17. 21:48
Idézet (Nettyyy @ 2010.09.17. 21:10)
Ja, igen a True Jacksonban és a School Gyrls-ben volt vendégszereplő
2010. szeptember 18. 12:42
|
|
bad girl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 134108 offline
|
remélem jól lesz a film:D♥
2010. szeptember 18. 12:59
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
♥ imádom Justin-t♥ biztos ,h ügyi lest!!
2010. szeptember 18. 14:43
|
|
Ancsi-Pancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 124958 offline
|
WOW..
2010. szeptember 18. 14:55
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
ne már!csak elcseszi a filemt ...
2010. szeptember 18. 15:25
|
|
klara05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 84 Csatolások: 304 Azonosító: 131565 offline
|
huh az jó!! Will Smithnek jó filmjei vannak!!

És Justin nagyon jól játszik, csak meg kell nézni a CSI előzetest!! Nem cseszi el a filmet, aki azt mondja az irigy!!!!!
És Justin nagyon jól játszik, csak meg kell nézni a CSI előzetest!! Nem cseszi el a filmet, aki azt mondja az irigy!!!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: