Demi Lovato az iskolai bántalmazás ellen
2010. szeptember 18. 16:41
szegény demi meg szegény lány.
miért jó az embereknek ha bántják a másikat???
miért jó az embereknek ha bántják a másikat???
2010. szeptember 18. 22:41
Hú...hát ez a történet...nem szoktam ilyet mondani, de ez azért megérintett...mert ilyen bármikor,, bárhol megtörténhet, és hú...hát csatlakozok a kampányhoz
2010. szeptember 18. 23:16
|
|
marisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 123313 offline
|
tessék.. csúfolták, és állítom, hogy egyik sem ért el olyan sikereket, mint ő!
úgyhogy ennyit erről
phoebe-rol meg nem is beszélve.. részvétem!! nehéz elhinni, hogy egyáltalán léteznek ilyen emberek :\..
úgyhogy ennyit erről
phoebe-rol meg nem is beszélve.. részvétem!! nehéz elhinni, hogy egyáltalán léteznek ilyen emberek :\..
2010. szeptember 19. 13:02
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
jaj és amerika az ász amikor ennyi hüllye qrva van
2010. szeptember 19. 13:51
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
ez durva
2010. szeptember 19. 14:29
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Nem kell amerikáig menni, itt is gyepálják egymást rendesen a gyerekek.De jó, hogy már kinőttem a suliból.
2010. szeptember 19. 18:12
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
uhh kemény!!!
2010. szeptember 19. 20:17
ez kemény nagyon!!! nem megyek ki amerikába!!ez vicc volt!! de most viccen kívül fúú mondjuk engem is szoktak úgy csúfolni mint demit de wow!!!! ez a cikk!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: