Demi Lovato az iskolai bántalmazás ellen
2010. szeptember 17. 21:18
hát kár, hogy vannak ilyen emberek.. az olyat bántják aki sebezhető meg minden ilyen .. szánalom :S:S Demi aztmondta twitter szünetet tart xD amugy nagyon borzalmas :S:S és a huga rátalált .:S:S
2010. szeptember 17. 21:25
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Utálom az ilyen embereket, mint ha ők jobbak lenének... Engem is bántotak igy persze csak szóban de tudom milyen sz*r érzés de szerencsére mi már kinötünk az ilyen dolgokból és nagyon sajnálom ezt a lányt és örülök, hogy Demi kiáll melette csak sajnos már késő
2010. szeptember 17. 22:06
|
|
Selona_Gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 133277 offline
|
szegény!
ez azért tényleg szemétség ha valaki ilyet tesz!!!útálom az ilyen embereket de szerintem mások se szeretik!én most nagyon megsajnáltam ezt a lányt!de demit is azért!
ez azért tényleg szemétség ha valaki ilyet tesz!!!útálom az ilyen embereket de szerintem mások se szeretik!én most nagyon megsajnáltam ezt a lányt!de demit is azért!
2010. szeptember 17. 22:28
|
|
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline
|
hát ez nagyon durva... 
eléggé megrázó... :/
és szegény Demi is...
tudom, milyen érzés nekik, mert engem is szekálnak.. bár engem a súlyom miatt nem szekálhatnak...
eléggé megrázó... :/
és szegény Demi is...
tudom, milyen érzés nekik, mert engem is szekálnak.. bár engem a súlyom miatt nem szekálhatnak...
2010. szeptember 17. 22:34
|
|
Miklerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 1 Azonosító: 134865 offline
|
Megrázó történet!Nagyon sajnálom a lányt!Az ilyen emberek a legrosszabbak a világon akik piszkálják a másikat.Nem tudom,hogy mire jó ez!De ezen manapság nem is tudok meglepődni.Azért a 12-éves húgának is megrázó élmény lehetett.=/
2010. szeptember 17. 23:29
szegény lány! engem is bántottak néha régen, és lelkileg is. de szerencsére mellettem álltak a barátnőim... de azért aranyos volt Demitől ez.
2010. szeptember 18. 11:25
ez durva szegény lány..
Demi meg fantasztikus szeretem nagyon, innen is kiderül hogy jó példakép
igaz nekem más a példaképem de demit is nagyon szeretem
Demi meg fantasztikus szeretem nagyon, innen is kiderül hogy jó példakép
igaz nekem más a példaképem de demit is nagyon szeretem
2010. szeptember 18. 14:05
szegény :'(
Én is így vagyok.A fiúk idióták xD
Én is így vagyok.A fiúk idióták xD
2010. szeptember 18. 14:52
|
|
Ancsi-Pancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 124958 offline
|
uristeenn...szegény..
2010. szeptember 18. 14:57
én is megvettem és olvastam és nagyon hülyén viselkedtek szegény gyerekkel úgy sajnáltam
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: