ilyenek az irigy tyúkok!!!
kinemállhatom az ilyen embereket
mindenkinek megvan a maga helye a társadalomban !!!
Demi Lovato az iskolai bántalmazás ellen
2010. szeptember 17. 17:11
Uhh ez télll durva..Deminek viszont pirospont jár
2010. szeptember 17. 17:15
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Örülök, hogy Demi kiáll a lány ügyében. xD
2010. szeptember 17. 17:24
Megerőszakolták??
Arról nem is volt szó,hogy kik..de ezt borzalmas volt végigolvasni:( Demivel kapcsolatban viszont: Demii ♥ Demiiii♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2010. szeptember 17. 18:27
|
|
JustinBieber16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 617 Csatolások: 0 Azonosító: 134503 offline
|
jesszusom.
ez igen durva. pff... ez Amerika. =/
2010. szeptember 17. 18:39
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
hát Demi te nem vagy dagi csak teltkarcsú...én is...engem is dagadéknak csúfoltak az általánosban most kezdtem a gimit és nem érdekli senkit az h van 1 pár kiló fölösleg rajtam...velem is ugyan úgy lehet beszélgetni mint bármelyik ropicsajjal...és itt mindenki új és szerintem mindenki érdekes
bár nekem is volt új osztálytársnőm és rá is kattantak a fiúk ma már mondhatom bnőnek de ő is olyan kis izzé volt...kibacott velem
de ma sem mondhatom nagyon jó bnőnek de nekem nem is kell...
bár nekem is volt új osztálytársnőm és rá is kattantak a fiúk ma már mondhatom bnőnek de ő is olyan kis izzé volt...kibacott velem
de ma sem mondhatom nagyon jó bnőnek de nekem nem is kell...
2010. szeptember 17. 19:28
|
|
kicsilili12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 134059 offline
|
Szegény
2010. szeptember 17. 20:10
|
|
funnybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 134393 offline
|
szegény csaj. meghalt. ha hasonlattal élek a lányok adták a kezébe a pisztolyt és utána olvastam volt olyan tanár aki tudta de nem foglalkozott vele na szerintem azoknak a kis nem találok szavat rájuk börtönben kéne poshadniuk egész életükben de alig hiszem el. annyira kiborultam. olyan durva. azt is olvastam hogy követték hazáig és még ott is ócsárolták annyira nehéz lehet a családjának és ez akárkivel megtörténhet. biztos voltak otthoni dolgai. sőt azt is olvastam hogy a lány szólt tanároknak is de azok nem törődtek vele. olyan szörnyű és bocs hogy össze vissza írtam
2010. szeptember 17. 20:12
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
atyaég szegény csaj!!! vmi elképesztő hogy milyen undorító degenerált emberek vannak a Földön.. teljesen felháborít!
én is nagyon jól tudom milyen az amikor vkit bántanak fizikailag, verbálisan vagy bárhogy ezért is szörnyű végigolvasni ezt a történetet
R.I.P.
én is nagyon jól tudom milyen az amikor vkit bántanak fizikailag, verbálisan vagy bárhogy ezért is szörnyű végigolvasni ezt a történetet
2010. szeptember 17. 20:17
istenem.Miért csinálják ezt?Utálom az ilyen embereket.De viszont Demi nagy nagyon kedves
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: