Demi Lovato az iskolai bántalmazás ellen
2010. szeptember 17. 11:38
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
hát igen ilyenkor szerintem az is bagába nézzheten aki ilyet tett akármelyik emberrel az tökmindegy de az is nézzen magába aki tudott a dologról és nem mondott semmit a lánynak és az is nézzen magába aki ilyenre készül vagy gondolkozik rajta
:'(
2010. szeptember 17. 11:49
Engem is örökké piszkálnak pedig kedves vagyok .utálom az osztálytársaim nekik mindíg az a jó ha valakit bánthatnak .nem értem a gyerekek miért ilyenek egymással :/
A tiny lady-ben olvastam hogy Demit kiközösítették a suliban mikor híres lett és az egyik osztálytársa megalapította a gyűlöljük demi lovatot klubbot. Szegény demi! Micsoda szemétség!
A lány története pedig nagyon nagyon durva
A tiny lady-ben olvastam hogy Demit kiközösítették a suliban mikor híres lett és az egyik osztálytársa megalapította a gyűlöljük demi lovatot klubbot. Szegény demi! Micsoda szemétség!
A lány története pedig nagyon nagyon durva
2010. szeptember 17. 12:07
Idézet (_ToTo_ @ 2010.09.16. 23:17)
Szerk: Miért ment amerikába? Ne tegyünk úgy, mintha csak ott esne meg az ilyen. Kis hazánkban is több hasonló példa volt az elmúlt években. Ez nem hely függő, hanem globális elkanászodás a diákok részéről.
Na igen... de mégis honnan tanulják ezt a viselkedést a mai diákok? Az amerikai filmekből (lelövöm, megverem, lopok, trágárul beszélek stb.).
Egyébként én nálad idősebb vagyok egy évvel, de emlékszem, hogy még az én koromban is voltak már ilyenek. Már az általános iskola 8. osztályában beszólogattak azoknak a tanároknak, akiken látszott, hogy hagyják és nem voltak túl kemények. Azt meg merték csinálni, hogy sakkoztak meg kártyáztak az oroszórán, ha a tanár szólni mert, akkor meg beszóltak, hogy "mi köze van magának hozzá?" – ilyen stílusban... még a lányok is.
2010. szeptember 17. 12:22
|
givi6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 133573 offline
|
az irigység a legrosszab minden érzés közt, főleg ha kamaszként, és lányként van ez,
pl. öngyilkosság.....
engem is gúnyoltak, gombafejnek, microfonfejnek, mert göndör volt a hajam,
de megkell hagyni, utána azt mondták jó a hajam !
aztán dagadéknak engem is hívtak már, de ez nem volt komoly.....
pl. öngyilkosság.....
engem is gúnyoltak, gombafejnek, microfonfejnek, mert göndör volt a hajam,
de megkell hagyni, utána azt mondták jó a hajam !
aztán dagadéknak engem is hívtak már, de ez nem volt komoly.....
2010. szeptember 17. 12:27
Engem is örökké piszkálnak,de én nem tudom hogy miért?! Nem értem őket,miért jó ha bántanak valakit? Rólam mindig kitalálnak valamit és utána az egész iskola arról beszél. Meg pont az egyik mögött ülök azt mindig forgolódik hátrafele. De közben egy-két csúnya szó is elhagyja a száját.
--> elegem van már belőlük!
--> elegem van már belőlük!
2010. szeptember 17. 12:31
És Ez nagyon kedves Demitől =)
És Sajnálom a lányt is,meg a családját. :'(
nyugodj békében Phoebe!
És Sajnálom a lányt is,meg a családját. :'(
nyugodj békében Phoebe!
2010. szeptember 17. 12:33
ÚRISTEN!!
Rossz tudni hogy léteznek ilyen emberek!
Rossz tudni hogy léteznek ilyen emberek!
2010. szeptember 17. 13:03
Úristen, ez szörnyű
Engem régen csúfoltak,hogy dagi vagyok, de ma már szó sincs róla, vagyis már jó 5 éve nem hallok róla. Szörnyű,hogy mik történnek az iskolai "bántalmazások" hatására, én még mindig sokk hatása alatt vagyok.
2010. szeptember 17. 13:15
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
szegény lány
Látszik , h mennyi buta liba van Amerikába!!! R.I.P. Phoebe ( a tinik , a bántalmazók remélem velük is rossz történik. )
2010. szeptember 17. 13:31
Ez rettenetes...erről a vizsga cimű film jut az eszembe...hasonló horror sztori.... IMÁDUNK DEMI
2010. szeptember 17. 13:38
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát amerika sokkal jobb.. kivéve ezért ott tényleg oylan mint a filmekben két főgonosz kéynes láyn piszkálja amásik aki szerintük "kisebb rangcsoportba tartozik, mint ők"
És sokkal több a bűnöző
De azért a suli ott sokkal jobb meg a környezeted. Viszont ez a történet borzasztó :'( Jujj, hogy megijedhetett má a húga
:O Annyira unom má ezt az én menőbb vagyok dumát stb. :@:@ Am ez tök kedves Demitől!
Bár ő mindig kedves ^^
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: