Teljesen igaz, amit _ToTo_ írt. Érdekes, de én ezt már az öcsémnél is érzem, - 11 év a korkülönbség közöttünk - akit anyám soha nem piszkál, mindig a tanárokat hibáztatja, ha történik valami. Szerencsére nem megy be verekedni, de hihetetlen, hogy mennyit változtak az emberek, és hogy a tisztelet manapság mennyire nincs meg az idősebbel/okosabbal/tanárral, sőt senkivel szemben sem...
S persze, mindenkit érnek atrocitások, csak mindenki másképp dolgozza fel. Ezekre úgy gondolom, hogy valamilyen szinten azért szüksége is van egy embernek! No, félre ne értsetek, nem arra gondolok, hogy helyes, ami történt, mert nem az!!! Csak ahhoz, hogy kialakulhasson egyfajta ellenálló képesség a beszólásokkal, lenézésekkel szemben, azokhoz kellenek a gyerekkori "szórakoztatások".
A probléma ott van, hogy sokan ezt már túlzásba viszik, mert nincs visszatartó erő. S akkor hallunk ilyen eseteket. Én imádom Demit, s nagyon jó, hogy foglalkozik ilyenekkel, csak eleve meg sem kellene történnie ezeknek az eseteknek...
Demi Lovato az iskolai bántalmazás ellen
2010. szeptember 17. 08:07
Szegény lány sajnálom.És tényleg jó dolog hogy Demi foglalkozik ilyenekkel.
2010. szeptember 17. 08:12
Ez nagyon durva!!!!
manapság már mit várhatunk?? csak a rosszat!!! sajnos!!! miért nem lehetnek normális,épeszű emberek??!!
Demi-től nagyon kedves h segít!!!!
Demi-től nagyon kedves h segít!!!!
2010. szeptember 17. 08:16
Hát ez nekem is ismerős, vagyis azon a szinten mint Deminek. Amúgy nem tudom hogy tudnak ilyet tenni az emberek, meg hogy ennyire elfajult a dolog. Jó, hogy Demi kiáll ezekért, és hogy foglalkozik ezzel.
2010. szeptember 17. 08:19
Sajnos a mai fiatalok egyre jobban elkanászodnak, na de hol is keresendő ennek az oka? Otthon, a szülői házban, mert mindenki hajszolja a pénzt, mert kénytelen és így pont a gyerekkel nem tudnak érdemben foglalkozni, és tessék itt az eredmény! Magyarországon is vannak dolgok, amiktől az ember haja égnek áll! 16 évesen megölik a társukat hasonlók! Hova fejlődik ez a világ? Előre féltem a gyerekemet. Bár itt felénk ilyenről még nem nagyon hallottam. Végülis ha a sztárok is felszólalnak ebben az ügyben vagy hasonlókban, talán jobban odafigyelnek erre, csak az a baj, hogy nem itt. Tisztes büntetés kell minden tini zaklatónak, hogy elrettentő legyen. Lehet gyerek még, de ne takarózzanak már mindig ezzel. Sok tini sokkal brutálisabb, mint a felnőttek, mert meglátásuk szerint úgyis megússzák, hiszen gyerekek. Na ezen kell változtatni! Gondoljatok bele, ezekből milyen felnőttek lesznek?
2010. szeptember 17. 08:31
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
OMG
2010. szeptember 17. 08:42
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Évike12.-->Justin Bieber a tennessee-i árvizkárosultaknak segitett!!
Nyugodjon békében a lány!
Nyugodjon békében a lány!
2010. szeptember 17. 08:56
|
|
Jessica1992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 125 Csatolások: 28 Azonosító: 132401 offline
|
Szegény! De mondjuk megkérhette volna a szüleit is, hogy vigyék másik suliba vagy költözzenek el. Nem kellet volna felakasztania magát! És tök kedves Demi-től, hogy megvédi az ilyen gyerekeket! És én Demi-t is tökre sajnálom, hogy mindig bántották őt amikor suliba járt! Ez egy nagyon szomorú történet!
2010. szeptember 17. 10:07
Szegény.. kevesen tudják felmérni egy ilyen esetnek a mértékét...
2010. szeptember 17. 11:07
ezt én is olvastam az újságban és szörnyőnek tartom h néhány ember mire képes csak féltékenységből..mert ez szerintem pusztán csak emiatt történt meg!nagyon kedves Demitől h kiáll emellett az ügy mellett...szörnyű h mi történhet meg iskolákban..és remélem h aki ilyet tesz egy védtelen emberrel aki egyedül van az most magába néz és elgondolkozik azon h mit tesz...de szerintem ezt a végzetes következményt meg lehetett volna előzni ha szól a szüleinek h bántalmazzák és h hadd menjen át egy másik suliba vagy költözzenek el vagy nem tudom...de az is szörnyű h a 12éves huga talált rá szegényt mekkora trauma érhette!!NYUGODJ BÉKÉBEN PHOEBE!!:'(:'(:'(:'(:'(:'(
2010. szeptember 17. 11:35
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
engem még a hideg is kirázott
nagyon sajnálom a családját és a lányt is nagyon nagyon rosslehe most nekik meg hogy a 12éves huga talált a holtestére kiráz a hideg
2010. szeptember 17. 11:37
phuuu de durvaa!!! aranyos demitől, hogy így figyel az ilyesmikre! szegényy csaj ! meg szegény ő! őt is mé csufolták dagadtnak?
én is ismerem mien ha a suliban mindenki kinéz... többször jártam már így... elég szörnyű érzés meg próbálni nem figyelni oda! nah de mind1... borzasztó mik vannak a mai világban...
én is ismerem mien ha a suliban mindenki kinéz... többször jártam már így... elég szörnyű érzés meg próbálni nem figyelni oda! nah de mind1... borzasztó mik vannak a mai világban...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: