Egy fiatal lány meghökkentő története, melyet az IM közölt az októberi számában. Külföldön már megpróbálnak tennie az iskolai erőszak ellen, mely mellett sok sztár, köztük Demi Lovato is kampányol.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato az iskolai bántalmazás ellen
2010. szeptember 16. 22:16
Ez nagyon szomorú történet
Demi pedig nagyon kedves
2010. szeptember 16. 22:20
Ez azért nagyon durva! Hogy képesek ilyet tenni, nemhogy a barátjukat rugnák ki, mert megcsalni készül éppen vagy nem tom, de ehelyett mit csinál?! a lányt piszkálja! ez mindig is kiborított! És szegény Demi is, engem is daginak szoktak becézni, mostmár nem de a régen sokszor, de még most is nagyon fáj
szóval csak azt tudom mondani: Nagy Isten állatkertja, de kicsi a kerítés!
szóval csak azt tudom mondani: Nagy Isten állatkertja, de kicsi a kerítés!
2010. szeptember 16. 22:27
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Ez nagyon szomorú történet, és sajnos gyakran elő is fordul, hogy ez lesz a vége. Szerintem ha a bántalmazott már nem bírja idegekkel, szólni kell a szüleinek vagy átiratkozni másik suliba, és megoldani a problémákat, de így a családját lelkileg tönkre tette, főleg a húga hátralévő életét. Belegondolni se merek, milyen lenne ha egyik nap holttan találnám a húgom, feldolgozni se tudnám =(
2010. szeptember 16. 22:42
@El Mexicano
Szegény csaj... kellett neki az USA-ba mennie.
De az a legnagyobb baj, hogy Magyarországon is ez van. Engem nem szoktak piszkálni, de azért egyszer-kétszer odavágják a fejemhez hogy "Mért vagy ilyen stréber ba**meg" - ezek sem jól eső szavak :S Amúgy a lányt én is nagyon sajálom. Nem értem, hogy mért az ilyen kedves lányok szívják meg mindig.
Szegény csaj... kellett neki az USA-ba mennie.
De az a legnagyobb baj, hogy Magyarországon is ez van. Engem nem szoktak piszkálni, de azért egyszer-kétszer odavágják a fejemhez hogy "Mért vagy ilyen stréber ba**meg" - ezek sem jól eső szavak :S Amúgy a lányt én is nagyon sajálom. Nem értem, hogy mért az ilyen kedves lányok szívják meg mindig.
2010. szeptember 16. 23:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Mindez nem történ volna meg, ha nem kapnak a diákok 'jogokat' arra, hogy leugassák és megverjék a tanárokat. Lassan a tanárok kérnek elnézést, ha rá mernek szólni a diákokra.
A mi időnkben és a mi időnk elött a tanárokat tisztelték, hallgattak rájuk és ha az kellett kiosztották a körmöst a diákoknak. Ma is ez kéne. Nem fordulnának elő ilyen esetek vagyha mégis, a diák szólhatna a tanárnak, akinek lenne tekintélye elrendezni egy ilyen ügyet amíg nem késő.
Szerk: Miért ment amerikába? Ne tegyünk úgy, mintha csak ott esne meg az ilyen. Kis hazánkban is több hasonló példa volt az elmúlt években. Ez nem hely függő, hanem globális elkanászodás a diákok részéről.
A mi időnkben és a mi időnk elött a tanárokat tisztelték, hallgattak rájuk és ha az kellett kiosztották a körmöst a diákoknak. Ma is ez kéne. Nem fordulnának elő ilyen esetek vagyha mégis, a diák szólhatna a tanárnak, akinek lenne tekintélye elrendezni egy ilyen ügyet amíg nem késő.
Szerk: Miért ment amerikába? Ne tegyünk úgy, mintha csak ott esne meg az ilyen. Kis hazánkban is több hasonló példa volt az elmúlt években. Ez nem hely függő, hanem globális elkanászodás a diákok részéről.
2010. szeptember 16. 23:30
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
egyetértek _ToTo_-val... a mi generációnknak sokkal több minden meg van engedve, és ez abszolúte nem jó, és igen, ilyen esetek is előfordulnak, nem mondanám túlságosan egyedülállónak, csak Demi figyelmét pont ez keltette fel.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. szeptember 17. 03:11
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Jaj, mondjuk én most nem fogom felakasztani magam, mert beszólogatnak és piszkálnak - ez tudni kell elviselni, valamint visszavágni... Mindegy, nem részletezném. Szóval ez eléggé megrázó történet, de nem egyedi eset és csak azért fordítanak rá figyelmet, mert Demi is beszélt erről. Bár az ő hasonlatát kissé nevetségesnek találom, mert nem ugyanaz, ha valakit dagadéknak csúfolnak, mint, ha megerőszakolnak, de ő tudja. Ja és egyetértek azzal, amit _ToTo_ mond.
2010. szeptember 17. 05:55
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
szegény csaj :/
2010. szeptember 17. 06:43
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
nagyon nagyon rossz ilyeneket hallani... de Demi nagyon jól teszi h ilyeneket is figyelembe vesz ,olyan sztároknak is mkéne ilyennel foglalkozni akik világ hírűek pl.:Justin B. , Selena G. , Lady G. stb.-
2010. szeptember 17. 07:09
|
|
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline
|
sajnálom a lányt, borzalmas lehetett neki, és örülök, hogy demi foglalkozik ilyenekkel, őt is sajnálom egy kcsit ami vele történt. bár a suli így kezdődik, de ami azzal a lánnyal volt, azok dúrvák.
2010. szeptember 17. 07:14
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Szeintem is durva!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.