Szecsődi Karcsi & Nkuya Sonia - Hányszor mondjam Captures
2010. szeptember 16. 19:19
Ohh, köszönöm, ez olyan megható
Hát, akkor kezdem is: tömören például az összes borzasztó, de akkor ki is fejtem, ha már én kértem és kaptam
Tehát az a kék-zöld párosítás szerintem katasztrófa, mert lehet néhány árnyalatban megy a két szín egymáshoz, de ami a mi Karcsikánk fején van...na az nem
Az a felül fekete, alul fehér...hm... érdekes, max a fehér nem kellene alulra, így inkább az artistaképzőbe küldeném, mint a színpadra
És ha már a mi Sonia drágánk is megjelenik mellette: ugyan kicsivel fiatalabb vagyok, de azt én is tudom, hogy a fekete rúzs már elég régóta nem menő
A szeme meg az a Taylor Momsenek "bevertek" feeling
Ja, van egy másik Sonia smink is, az a Ke$ha-s...no lám, már megint a majmolás megy csak...és őszintén szólva elég sz*rul
Köszönöm kedves prézli, hogy bajlódtál vele
Hát, akkor kezdem is: tömören például az összes borzasztó, de akkor ki is fejtem, ha már én kértem és kaptam
Tehát az a kék-zöld párosítás szerintem katasztrófa, mert lehet néhány árnyalatban megy a két szín egymáshoz, de ami a mi Karcsikánk fején van...na az nem
Az a felül fekete, alul fehér...hm... érdekes, max a fehér nem kellene alulra, így inkább az artistaképzőbe küldeném, mint a színpadra
Ja, van egy másik Sonia smink is, az a Ke$ha-s...no lám, már megint a majmolás megy csak...és őszintén szólva elég sz*rul
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbird
2010. szeptember 16. 19:22
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2010.09.16. 19:19)
Ohh, köszönöm, ez olyan megható
És ha már a mi Sonia drágánk is megjelenik mellette: ugyan kicsivel fiatalabb vagyok, de azt én is tudom, hogy a fekete rúzs már elég régóta nem menő
A szeme meg az a Taylor Momsenek "bevertek" feeling
Ilyenkor nyomtatott betűkkel, kérlek. Ha én nem lennék, talán a büdös életbe nem láttad volna ezt a remekművet. Katasztrófa? Ugyan kérlek, csak nem tudod értékelni egy a "művészetet". Olvasd el Karcsi üzeneteit a Facebookon, és megtudod, miről beszélek
2010. szeptember 16. 19:29
Idézet (prézli @ 2010.09.16. 19:22)
Ilyenkor nyomtatott betűkkel, kérlek. Ha én nem lennék, talán a büdös életbe nem láttad volna ezt a remekművet. Katasztrófa? Ugyan kérlek, csak nem tudod értékelni egy a "művészetet". Olvasd el Karcsi üzeneteit a Facebookon, és megtudod, miről beszélek 
Igeen? PM-be küldd már el
Szíves üdvözletem néki, ajánlom, keresse fel a kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha dühtúltengésben szenvedne az igazság láttán
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.