Whitney mindig ügyelt alakjára, ám úgy látszik, mostanában nem fordított elég időt teste karbantartására. Az énekesnőt nyaralás közben fotózták le, de nem éppen a legjobb formáját mutatta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Whitney Houston rettenetesen elhízott
2010. szeptember 16. 18:59
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Szerintem ez nem vészes, és nem kéna valakit az miatt ahogy kinéz. Attól még remek énekesnő marad, ráadásul ma már egyáltalán nem ciki az ha valamelyik híresség ducibb lesz, szerintem ez normális, aki pedig csak csúfolja annak valami baja lehet
2010. szeptember 16. 19:04
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hát tényleg meghizot!!!
2010. szeptember 16. 19:16
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Ez is egy régi cikk, legalább egy hónapos. Szerintem azért annyira rettenetesen nem hízott el csak felszedett egy kicsit.
Azt nyilatkozta, hogy sokkal jobb ha ezt a testet látja viszont a tükörben, mintha egy drogost láta. Szóval valószínű, hogy így sokkal jobb neki.
Azt nyilatkozta, hogy sokkal jobb ha ezt a testet látja viszont a tükörben, mintha egy drogost láta. Szóval valószínű, hogy így sokkal jobb neki.
2010. szeptember 16. 19:43
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
47 éves tizen akárhány éve áll diétáznia kellett, itt az ideje h békén hagyják!! Am meg ez nem éppen a rettenetes elhízás kategória, csak felszedett egy kicsit és ha ő így érzi jól magát akk hajrá!!!!!
2010. szeptember 16. 20:18
már ö se fiatal a nökre meg könyebben mennek a kilók mint a férfiakra.ugyhogy szerintem Whitneynek semmi oka szégyenkezésre.
2010. szeptember 16. 20:55
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
jézusom de hát minden öregebbnek az a dolga hogy egy kicsit duci legyen
2010. szeptember 16. 21:07
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
1etértek logar.petrával és s.t.a.r.-ral
2010. szeptember 16. 21:36
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Én nem értem miért kell valakit azért megszólni, mert x évtized eltelte után már nem S-es a mérete. Nem mindegy??
Whitneynek meg pont volt elég baja az életben.. a hangja ma már nem a régi fényében ragyog, de legalább még megvan, és nem ennek kéne a fontosnak lennie???
Whitneynek meg pont volt elég baja az életben.. a hangja ma már nem a régi fényében ragyog, de legalább még megvan, és nem ennek kéne a fontosnak lennie???
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: