Hollywood egyik legszexisebbnek kikiáltott színésznője egy reklámfilmben csillogtatja meg testének csodálatos adottságait, a szobapincér nagy örömére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Armani szexi sztárjai
2010. szeptember 16. 09:24
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nagyon jók a reklámok, főleg a szobalány és a pincér arckifejezése miatt. Cristiano nekem túl sok, inkább Meganon legeltetem a szemeim.
Rettentően irigylem...
2010. szeptember 16. 09:25
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.09.16. 09:24)
Nagyon jók a reklámok, főleg a szobalány és a pincér arckifejezése miatt. Cristiano nekem túl sok, inkább Meganon legeltetem a szemeim.
Rettentően irigylem... 
Teljesen egyetértek. Cristiano egy igazi beképzelt macsónak tűnik még a reklámban is. Nekem nem jönnek be az ilyen pasik. Megan viszont tényleg csodálatosan néz ki, és az "új" tetoválása is eszméletlen. És azok a szemek... mit nem adnék egy ilyen kinézetért
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. szeptember 16. 09:45
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem meg rémes reklámok. Fantáziátlanok, és a szereplői sem tetszenek. A pasi túl kigyúrt és ahogy már írtátok, beképzeltnek hat, a lány meg egy fogpiszkáló és szerintem meg iszonyúan visszataszítóak rajta a tetoválások...
Az ilyen csajokat utálom, hogy mindig az ilyen csontkollekciókra tervezik a ruhákat, aki meg normál testalkatú, az vagy fulladjon meg, vagy hordjon bő gatyát, mert vagy szűk rá valami, vagy nagy...
Az ilyen csajokat utálom, hogy mindig az ilyen csontkollekciókra tervezik a ruhákat, aki meg normál testalkatú, az vagy fulladjon meg, vagy hordjon bő gatyát, mert vagy szűk rá valami, vagy nagy...
2010. szeptember 16. 10:47
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nekem is van ismerősöm, aki szerint Megan túl gebe és egyáltalán nem nőies és szép. Szerintem viszont az. Szerintem a reklámba is tökéletes választás volt.
Ízlések és pofonok. Így szép a világ
Ízlések és pofonok. Így szép a világ
Fuller
2010. szeptember 16. 10:48
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
paprika
@imteodora nekem is. és?
egyeni ertekítelete volt sztem tiszteletben kene tartani neked tetszett neki nem
@imteodora nekem is. és?
egyeni ertekítelete volt sztem tiszteletben kene tartani neked tetszett neki nem
Sally Sparrow
2010. szeptember 16. 10:52
|
|
paprikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.11. Hozzászólás: 145 Csatolások: 13 Azonosító: 52129 offline
|
Idézet (imteodora @ 2010.09.16. 10:48)
paprika
@imteodora nekem is. és?
@imteodora nekem is. és?
hol nem tartottam tiszteletben? vagy mivel? mellesleg írtam neki PMet, remélem észreveszi. nincs nekem semmi bajom más véleményével, nem trollkodni járok ide.
2010. szeptember 16. 10:53
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (paprika @ 2010.09.16. 10:31)
@Sally Sparrow nem vagy te egy picit irigy?
Egyáltalán nem. Világ életemben taszítottak a tetoválások, nőkön meg különösen.
Én sem vagyok egy tehén (már bocsánat), tök normális vagyok, éppen ezért dühítő, amikor a csontsovány fogpiszkálókra tervezik a ruhákat, ami ránk, átlag nőkre még véletlenül sem jók. Azért meg nem fogok úgy kinézni, mint egy anorexiás, csak hogy feszüljön a seggemen az a farmer...
2010. szeptember 16. 11:32
|
|
moominvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.11. Hozzászólás: 192 Csatolások: 409 Azonosító: 122462 offline
|
Nekem tetszik,szerintem nem fantáziátlan.Kíváncsi vagyok ki tudna jobbat kitalálni.
Ronaldo tényleg túl van gyúrva, de azért nem mondja senki azt, hogy undi...én is végigméregetném.
Megan nem is annyira sovi.Én nem utálom a sovikat.Elég dundi vagyok, mégis találok magamra csini ruhát.A tetkók jöhetnek,csak bizonyos mennyiségben, ez még ok.
Ronaldo tényleg túl van gyúrva, de azért nem mondja senki azt, hogy undi...én is végigméregetném.
Megan nem is annyira sovi.Én nem utálom a sovikat.Elég dundi vagyok, mégis találok magamra csini ruhát.A tetkók jöhetnek,csak bizonyos mennyiségben, ez még ok.
2010. szeptember 16. 11:38
Hogy őszinte legyek, én a Christiano Ronaldós részt meg sem néztem
viszont Megan nagyon gyönyörű
2010. szeptember 16. 13:04
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.16. 10:53)
Egyáltalán nem. Világ életemben taszítottak a tetoválások, nőkön meg különösen.
Én sem vagyok egy tehén (már bocsánat), tök normális vagyok, éppen ezért dühítő, amikor a csontsovány fogpiszkálókra tervezik a ruhákat, ami ránk, átlag nőkre még véletlenül sem jók. Azért meg nem fogok úgy kinézni, mint egy anorexiás, csak hogy feszüljön a seggemen az a farmer...
Itt is egyetértünk Sally.
A csontsovány fogpiszkálók sajnos soha nem mennek ki a divatból.
Sally Sparrow
2010. szeptember 16. 14:04
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
hmmmm
Nagyon király mindkettő videó. Cris mint mindig jól néz ki, Megan pedig gyönyörű. A Brian tetkója ihlette az én tetkómat.
A többi nem igazán tetszik.
2010. szeptember 16. 14:28
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Nagyon ötletesek a reklámok. Cristiano kicsit, túlzottan beképzelt, de azért dögös
Megan egyszerűen gyönyörű
És attól még, hogy Megan "gebe" Attól még szerintem szép és én sem vagyok oda a sok, nagy tetoválásokért, de ő neki nagyon jól áll... És a ruhák gondolom több méretben is kaphatók
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.