Joe Jonasról szülészetet neveztek el
2010. szeptember 16. 19:33
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
tuti nem figyel rá
2010. szeptember 16. 20:51
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
vicces
2010. szeptember 16. 21:24
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Berni110:(ja meg a többi "fújozó):nem kéne írni,hogy undorító,meg a többi,most minek ez?Azt nem tudom,hogy pontosan Joe-ra gondoltál,hogy undorító,vagy a korházra,de nekem mind a kettőre van egy jó kis válaszom:
1.Ha Joe-ra gondoltál:most attól,hogy nem tetszik neked(mondjuk nekem se,de ez mindegy),attól még másnak igenis tetszhet!Én is egyes sztárokat idiótának,a te nyelveden undórítónak tartok(nézd csak meg az avatárodon szereplő "urat"
),de nem foglalkozom velük,és nem írok gyűlölködő kommenteket :/
2.Ha a szülészetre gondoltál:(meg a többiek,akik szerint ez undorító)TE is ott születtél,akkor most egy undorító helyen születtél?Pici emberkék,egy pici élet születik meg ott,aki pont olyan ember lesz,mint mi!Ebben szerintem semmi undorító sincs :/
Ó,és a julcsi és ancsi nevü felhasználó(k)nak:Jézusom!Kiírta a twitterére!Ha kiírta,akkor FIGYEL rá!Olvasd már el a cikket,mielőtt leírsz valamit,kérlek
1.Ha Joe-ra gondoltál:most attól,hogy nem tetszik neked(mondjuk nekem se,de ez mindegy),attól még másnak igenis tetszhet!Én is egyes sztárokat idiótának,a te nyelveden undórítónak tartok(nézd csak meg az avatárodon szereplő "urat"
2.Ha a szülészetre gondoltál:(meg a többiek,akik szerint ez undorító)TE is ott születtél,akkor most egy undorító helyen születtél?Pici emberkék,egy pici élet születik meg ott,aki pont olyan ember lesz,mint mi!Ebben szerintem semmi undorító sincs :/
Ó,és a julcsi és ancsi nevü felhasználó(k)nak:Jézusom!Kiírta a twitterére!Ha kiírta,akkor FIGYEL rá!Olvasd már el a cikket,mielőtt leírsz valamit,kérlek
2010. szeptember 17. 20:56
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
2010. szeptember 18. 15:09
|
|
Ancsi-Pancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 124958 offline
|
szeretem a Jonas Brothers(L)
^.^
2010. szeptember 18. 19:23
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
fúú ez most komoly? wtf!?
Nem semmi
xD
2010. szeptember 19. 13:15
|
|
Nick Jonas fan1.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 124144 offline
|
Tök jó:DDD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: