Sok dologról szólt idén a VMA, de leginkább Lady Gagáról, a biztosítékot kiverő ruháiról, rekordösszegű díjairól és új albumáról – amelyről egy picit énekelt is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gaga új albuma a Born This Way lesz
2010. szeptember 15. 19:09
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
prézli
"köszönöm az MTV-nek, akik eleinte nagyon sok dolgot ki akartak vágni a klipemből" Gratulálok, aztán mégis nyert 8 díjat? Bizarr.
van benne valami. de itt végülis a végén szrintem egy zseniális klip született, minden idők egyik legismertebbike, ami aztán tényleg sztárrá tette Gagát. meg végülis a 8-ból csak egyet itélt oda az MTV, többi szavazós volt, nem?
vagy max 2-őt
"köszönöm az MTV-nek, akik eleinte nagyon sok dolgot ki akartak vágni a klipemből" Gratulálok, aztán mégis nyert 8 díjat? Bizarr.
2010. szeptember 15. 19:20
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Jó lesz ez!
"...el is énekelt 15 másodpercet, könnyezve..." De aranyos!
2010. szeptember 15. 19:46
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
nekem teccik GAGA 4EVER!!!
2010. szeptember 15. 20:01
uhh nem csipem és az ő a képen?mert ott olyna intha 60 éves lenne.
2010. szeptember 15. 21:10
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
sewenteen
“I’m beautiful in my way, cause God makes no mistakes, I’m on the right track, baby I was born this way”
nagyon szép....már várom smileeee.gif
köszii a szöveget
“I’m beautiful in my way, cause God makes no mistakes, I’m on the right track, baby I was born this way”
nagyon szép....már várom smileeee.gif
köszii a szöveget
2010. szeptember 15. 21:56
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
tök jó lesz!!!
2010. szeptember 15. 22:35
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Erről már hallottam. Lady GaGát nagyon szeretem. Iszonyatosan jól énekel. És szerintem nagyon szép is. Olyan aranyos volt, amikor elsírta magát... Hajrá GaGa!
2010. szeptember 15. 22:37
|
|
. S ü T í í ._.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 116476 offline
|
zsíír.(Y)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: