Szecsődi Karcsi lesz a magyar Adam Lambert
2010. szeptember 16. 10:22
|
|
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline
|
1 percet tudtam ebből a rettenetből végig nézni. Ez valami borzalom. Még egy 15 éves is értelmesebb szöveget tudna összehozni. A szám a klip is kegyetlen rossz. Kínozni lehetne ezzel.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. szeptember 16. 10:38
|
|
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline
|
Sally Sparrow: lehet büszkének lenni magyaroszágra. de nem miattuk. viszont van sok más olyan, akire lehetünk. pl. a tankcsapda a világon mindenhol egy elismert zenekar. és a magyar rock nagyjai. : DD
Sally Sparrow
2010. szeptember 16. 12:30
|
szegedcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.31. Hozzászólás: 72 Csatolások: 3 Azonosító: 128533 offline
|
Hát ez megdöbbentő. Ahogy vége lett csak néztem a monitort, hogy ez most mi volt.
Én régen szerettem Karcsit a Megasztárban, ott rendesnek tűnt, ezért sem értem, hogy hogy csinálhatott ilyet. Sonia-ról meg már akkor is megvolt a véleményem: látszott rajta, hogy csak figyelem kell neki, hogy rib@nckodhasson egyet közönség előtt is (lásd playboy-ban is rögtön benne volt). Hát biztosan nem volt nagy költségvetésű ez a szerzemény, azért lett ilyen szövege, a ruhákról nem is beszélve, mintha valami turkálóból és szexshop-ból szedték volna, a smink meg olyan mintha a sarki rib.ket kérték volna meg (profi sminkes helyett), hogy fessék ki őket. Sonia-nak jó a hangja, de maga a nő egy nagy rakás sz.r ember, nem is vártam tőle többet. Karcsi meg úszik az árral és próbál valahogy kitörni, csakhogy ez nem a megfelelő út. Nem tudom, hogy ki volt a zeneszerző, de nagyon-nagyon szörnyűséges. A szám leges legeleje, ahol még nem jön be az a gagyi alapdallam, addig jó. Onnantól meg csak néztem és hallgattam, hogy ez most komoly?
Hát nem tudom, hogy ezt hogy gondolták az emberek, akik ezt az egészet összehozták, de hogy ez az évtized, hanem évszázad legrosszabb száma, klippje és még mindene ebben a kategóriában az 100%.
Jó lenne,ha csak viccnek szánták volna, csak hogy ez már viccnek is nagyon rossz lenne.
Hát nem tudom, hogy ezt hogy gondolták az emberek, akik ezt az egészet összehozták, de hogy ez az évtized, hanem évszázad legrosszabb száma, klippje és még mindene ebben a kategóriában az 100%.
Jó lenne,ha csak viccnek szánták volna, csak hogy ez már viccnek is nagyon rossz lenne.
2010. szeptember 16. 12:38
Idézet (_ToTo_ @ 2010.09.16. 10:22)
Én nem ismerem, a zenét sem hallottam - nem is akarom.
Csak arra lennék kiváncsi, hogy miért kell valakire hasonlítani. Miért kell valakit majmolni? Miért nem önmagát próbálja adni?
Csak arra lennék kiváncsi, hogy miért kell valakire hasonlítani. Miért kell valakit majmolni? Miért nem önmagát próbálja adni?
Tökéletes példa erre a tótgabika...az is mindenkit csak majmolni tud, mivel máshoz nem ért
Karcsika is úgy van vele, hogy billeg jobbra-balra, közbe próbál majmolni - mert máshoz nem ért
LOVEAdam28
2010. szeptember 16. 13:42
|
|
just a girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 126864 offline
|
ennek a karcsinak van egy másik klippje, az még csak-csak hallgatható/nézhető de erre a borzalomra nem tudok mit mondani
2010. szeptember 16. 13:52
mi az hogy nagyon nem jól van?
amúgy meg adamhez köze sincs, nagyon nincs. ez valami borzalmas...
2010. szeptember 16. 14:16
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Na ez Magyarország, egyszerűen borzalom
2010. szeptember 16. 14:39
|
|
eszter03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 381 Csatolások: 8 Azonosító: 134011 offline
|
erre nem tok mit mondani ! hát ilyet >D nem azért mert nem rossz a hangja de fiú létére nő-i ruha smink meg ilyenek?!! Adam Lambert más Ő neki van stílusa de ez olyan mintha csak utánozná !!! wowreka , szegedcsaj egyet értek weletek !a hangjuk nem rossz de olyan mintha két lány énekelné .... a megasztárba más volt ! Nem akarok senkitse meg bántani !!! de ez a szám rossz !! van neki gondolom más száma is .
2010. szeptember 16. 16:12
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Szerintem is nagyon roszz.......
2010. szeptember 16. 16:37
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Ez még mindig olyan sz.r mint tegnap...
nem tudom, de mostanában ignorálom a hülyéket önkénytelenül is... aminek valljuk be örülök.
A legrosszabb az, hogy reggel ezt dúdolgattam a fürdőszobában...igen, csak dúdolgattam, mert a szöveget nem értem.
De azért a sörpocak Karcsinál még mindig betesz
nem tudom, de mostanában ignorálom a hülyéket önkénytelenül is... aminek valljuk be örülök.
A legrosszabb az, hogy reggel ezt dúdolgattam a fürdőszobában...igen, csak dúdolgattam, mert a szöveget nem értem.
De azért a sörpocak Karcsinál még mindig betesz
2010. szeptember 16. 16:39
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Ma egy csomószor el kezdtem énekelni a refrén egyes részeit önkéntelenül.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.