Szecsődi Karcsi lesz a magyar Adam Lambert
2011. január 15. 14:57
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
A szöveg borzalmas, a csaj hangja viszont nagyon jó
De ahogy a Karcsi kinéz...szörnyű..nem érzi hogy kcisit..ciki?? xDD
De ahogy a Karcsi kinéz...szörnyű..nem érzi hogy kcisit..ciki?? xDD
2011. január 17. 12:40
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
nagyon szeretem mindekkőtüket:)jóba vagyok velük..face-en tartjuk a kapcsolatot..
nagyon rendesek a valódi életben, annyira borzasztó, h mindenki a külső alapján ítél:$
nagyon rendesek a valódi életben, annyira borzasztó, h mindenki a külső alapján ítél:$
2011. január 28. 20:17
|
|
Adamfan lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 136029 offline
|
ez a kis pöcs az tuti nem lesz Adam Lambert!!! az 1000000000000% már nem azért de ez a Szecsődi Károly transzfesztita???????? -.-"
most el is ment az étvágyam.....bár most ettem!!! =) UNDORÍTÓÓÓÓÓ
Adam a legjobb akkor is!!!! (L)<3
most el is ment az étvágyam.....bár most ettem!!! =) UNDORÍTÓÓÓÓÓ
Adam a legjobb akkor is!!!! (L)<3
2011. február 24. 13:17
Oh Te jóságos ég XD
Karcsi akar lenni a magyar Adam Lambert?
Tipikus magyar példa: utánozni tudnak, saját stílust nem akarnak és nem is tudnak kitalálni.
Van már Magyar Britneynk is, meg magyar Paris -.-" Miért jó ha más embereket másolnak? Melyik külföldi híresség lesz a következő?
Adamből csak 1 van, és Karcsi nem fog a közelébe sem érni. Ez van :/
Tipikus magyar példa: utánozni tudnak, saját stílust nem akarnak és nem is tudnak kitalálni.
Van már Magyar Britneynk is, meg magyar Paris -.-" Miért jó ha más embereket másolnak? Melyik külföldi híresség lesz a következő?
2011. február 25. 18:43
Oh Te jóságos ég XD
2011. március 07. 16:36
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
hát gyerekek, én amikor végignéztem ezt a klippnek egyáltalán nem nevezhető izét, hát én sírtam és röhögtem egyszerre. sírtam azért, mert az jutott eszembe, hogy Úristen, idáig süllyedtünk?? és röhögtem azért, mert meg kell mondani, tényleg vicces...de mint ahogy már néhányan előttem is mondták: Adamből csak 1 van!!
2011. június 02. 16:21
Magyar Adam Lambert? Már elnézést, de Adam sokkal tehetségesebb, mint Szecsődi.
2011. június 11. 19:54
|
|
glambaby96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 152797 offline
|
ez komoly?! ki a **** taláta ki azt h szecsődi a magyar adam lambert?! adam magasan felette áll és ő soha nem csinálja ilyen klippet! jesszus-.-"
2011. június 13. 11:19
ez naon gáz és még csodálkozik h. azt mondják róla h. meleg
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: