Szecsődi Karcsi lesz a magyar Adam Lambert
2010. szeptember 17. 18:52
Hát Szonia még csak ELMEGY, de Karcsi.. ink no comment -.-" Borzalmas, persze....... sose lesz Adam!
2010. szeptember 17. 20:42
Idézet (Glambert95 @ 2010.09.17. 16:05)
hát remélem ezt nem látja Aadm mert akkor tuti, hogy nem jön ide mert akkor azt hiszi, hogy itt csak ilyen elmebetegek vannak... HGogy lehet valaki ennyire szánalmas??? És az a tejes rész??
OMA!!! én a gyümölcslegyes résznél kiálltam...
Nem is kéne neki ezután idejönni, mert tuti szívrohamot kapna, ha hallaná.
2010. szeptember 18. 00:19
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Idézet (GlitterGirl @ 2010.09.17. 14:47)
ha Adamre akar hasonlíteni akor ne ultrab*zi legyen hanem vmi szexíféleség.. fekete sminkel és ne alulkihúzott szemekkel mert ez így elég gáz..xd ja meg ne 'haelhúználinnennagyongyorsan' zenét énekeljen hanem Rock-pop-elektronikus-dancet..
Úristen mire belőle Glamkirály Adam lesz..oO
Úristen mire belőle Glamkirály Adam lesz..oO
igaz.
amúgy belőle nem lesz semmi. főleg nem adam. arra várhatunk nagyjából az univerzum pusztulásáig.
2010. szeptember 18. 09:18
2010. szeptember 18. 12:01
jézusom... eööö... ehhez még hozzá kell szólni? ...
semmi bajom nem volt Szecsődivel.
Eddig.
azt hiszem, azért még mindig lehetne játszani "10 apró különbség"-et Adam és közte, mást nem mondok, mert esetleg kivágnak.
semmi bajom nem volt Szecsődivel.
Eddig.
azt hiszem, azért még mindig lehetne játszani "10 apró különbség"-et Adam és közte, mást nem mondok, mert esetleg kivágnak.
2010. szeptember 18. 13:56
nekem eddig is b*zigyanús volt ez a pasi. Oo"
erre nem tok mit mondani. .____.
erre nem tok mit mondani. .____.
2010. szeptember 18. 15:16
|
|
kingcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 129794 offline
|
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! hogy ő a magyar adam lambert??!! ezzel adamet alázza, de most komolyan.. nee..ha vki msá kezdené el terjeszteni az egy dolog de hogy óő. sztem nem. kicsit sem.. de ah érzi ..végülis olyan jó soha nem lesz mint adam..:]
2010. szeptember 18. 15:31
|
|
méhecske96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 134478 offline
|
XD........még hogy ő a magyar adam na ez SZÁNALMAS szerintem gáz a szám kicsit sem adames csak azér mer kifestette magát meg olyan ruhát vett fel még nem adam...adamet sem azért szeretik mert ilyet klippet csinál hanem mer jó a hangja kedves és jól is néz ki.....egy szóval EZ NEM NAGYON JÖTT ÖSSZE NEKI
2010. szeptember 18. 19:48
Idézet (Boroo @ 2010.09.18. 19:44)
ne már, megelőztél én még csak 6x röhögtem magam halálra rajta

Hogy bírjátok? A titkot megmondanátok?
Mert én egyszer nem bírtam végighallgatni, bele-belepörgettem. Nem csak a hangjuk, de a totál értelmes szöveg miatt sem megy, akármennyire akarom.
1 felhasználónak tetszik:
Boroo
2010. szeptember 18. 20:00
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Idézet (Encsy19 @ 2010.09.18. 19:54)
Ahhoz képest a kedvenceid között villog.
Szerintem meg Szecsődi örülne, ha legalább fele annyi tehetség szorult volna belé, mint Adambe vagy ha egyáltalán hasonlítana rá.
Dehát ami rossz, az rossz.
Szerintem meg Szecsődi örülne, ha legalább fele annyi tehetség szorult volna belé, mint Adambe vagy ha egyáltalán hasonlítana rá.
Dehát ami rossz, az rossz.
nah szépen vagyunk, szidja de a kedvencei közt tartja
amúgy a "titok" csak annyih nálam, hogy úgy fogom fel mint egy paródia, csak sajnos még nem jöttem rá, hogy minek a paródiája...
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.