Mi volt ma a legrosszabb órád?
2010. szeptember 15. 16:36
uh...holnap tesi és még fogászatra is megyünk ma meg oltást kaptunk nagyszerű egy hét
2010. szeptember 15. 16:40
|
|
dodi bad girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 12 Azonosító: 131213 offline
|
Nekem a tancsiszoba volt a legrosszabb .Huu borzasztó .
2010. szeptember 15. 16:57
Nekem a legrosszab a matek volt..mindenből kitűnő vagyok, de ezt utálom!
2010. szeptember 15. 19:26
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Nekem ma az angol mer a hülye osztálytársam folyton dumál és nem fogja be a száját meg olyat mond amin nevetni kell és nem tudtam figyelni és holnap írunk témazárót. És még a tanár se tud semmit csinálni vele mer hiába szól rá meg cseszegeti nem fogja be és miatta írok 3-as dogát
Jajj meg földrajzra rossz leckét tanultam meg de szerencsére nem én feleltem
2010. szeptember 15. 19:28
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
hát... most a spanyol. a kémia egész elviselhető volt.
2010. szeptember 15. 19:29
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Idézet (B3lly @ 2010.09.15. 16:36)
uh...holnap tesi és még fogászatra is megyünk ma meg oltást kaptunk nagyszerű egy hét

Jajj mi is kaptunk oltást de én nem kaptam meg mer hőemelkedésem volt ezér a következőnél kapom de akkor az egyiket az balkezembe a másikat meg a jobba. De lehet hogy nem így lesz nem tom nem annyira figyeltem de biztos hogy megkapom majd
2010. szeptember 15. 20:02
a matek mert íratott egy dolgozatot ami tuti egyes
jah és a biológia mintha napokig tartott volna
jah és a biológia mintha napokig tartott volna
2010. szeptember 15. 20:04
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Idézet (Clélia @ 2010.09.15. 15:21)
kár mondani nem fogják fel
de még azt utálom hogy .. vagy .. sztár jobb
kit érdekel hogy ki a jobb
a zöldfülüeknek üzenem hogy ne csináljanak ilyen értelmetlen topikokat egyfolytában
de még azt utálom hogy .. vagy .. sztár jobb
kit érdekel hogy ki a jobb
a zöldfülüeknek üzenem hogy ne csináljanak ilyen értelmetlen topikokat egyfolytában
A szomorú csak az, hogy manapság már nem csak a zöldfülűek készítenek ilyen "értelmes" topikokat...
B3lly: Nem értem miért kell kritizálni mások topikjait.Aki akar ír aki nem az nem.Szerintem ez ilyen egyszerű.Szóljatok a moderátoroknak hogy töröljék és kész.Nem fog érdekelni <_<Indíts jobb témákat ha akarsz ennyi...
Csak tudod nekünk a egy téma indítása nem csak annyiból áll, hogy megcsináljuk ami kipattan a fejünkből.
Már nem az első topikodat láttam, ami ilyen értelmetlen volt. Már őszintén csak a "Hányszor voltál ma vécén?"-t várom...
2010. szeptember 15. 20:46
|
|
|
Idézet (Zsüdi @ 2010.09.15. 20:04)
A szomorú csak az, hogy manapság már nem csak a zöldfülűek készítenek ilyen "értelmes" topikokat...
B3lly: Nem értem miért kell kritizálni mások topikjait.Aki akar ír aki nem az nem.Szerintem ez ilyen egyszerű.Szóljatok a moderátoroknak hogy töröljék és kész.Nem fog érdekelni <_<Indíts jobb témákat ha akarsz ennyi...
Csak tudod nekünk a egy téma indítása nem csak annyiból áll, hogy megcsináljuk ami kipattan a fejünkből.
Már nem az első topikodat láttam, ami ilyen értelmetlen volt. Már őszintén csak a "Hányszor voltál ma vécén?"-t várom...
Teljesen egyetértek
Bár az a Hányszor voltál ma a vécén téma nem is rossz
Vicceltem nem szokásom témát indítani de ha indítanék biztos hogy ennyire hülyeség azért nem lenne
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: