Christina Aguilera gyakorta kér tanácsot homoszexuális ismerőseitől intim témákban. Christina 29 éves, és már 5 éve él boldog házasságban férjével, Jordan Bratmannel és nevelik közös gyermeküket, a két éves Max Liront.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Aguilera melegektől kér tanácsot
2010. szeptember 15. 04:01
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Ajj, nem ettől függ, hogy bele tudja-e képzelni magát a helyébe az illető, max empatikus, vagy nem? És mintha ezt már régebben olvastam volna... Mindegy.
2010. szeptember 15. 09:00
Soha nem értettem, hogy az énekesnők miért vannak annyira oda a melegekért (sőt, kivételeznek velük). Viszont az ellenkezőjét sem értettem, hogy egy csinos, vonzó nőt miért éppen a melegek szeretnek többségében. De valószínűleg azért, mert a helyzet kölcsönös. De ettől még mindig nem értem, miért, hiszen számomra az lenne a természetes, ha egy vonzó nőt a férfiak szeretnek...
Szerk.: Ha meleg lennék, biztos jobban érteném...
Szerk.: Ha meleg lennék, biztos jobban érteném...
2010. szeptember 15. 12:22
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.15. 09:00)
Soha nem értettem, hogy az énekesnők miért vannak annyira oda a melegekért (sőt, kivételeznek velük).
Egyértelmű: ők hozzák a legtöbb pénzt nekik, K.M. pl. nyíltan nekik tulajdonítja sikereit, akárcsak a L.G.
írod még:
Idézet
De ettől még mindig nem értem, miért, hiszen számomra az lenne a természetes, ha egy vonzó nőt a férfiak szeretnek...
Igen, ebben 100% egyetértek. Egy csinos latinát vagy egy "pajkos" ázsiai nőt nem csak hallgatni élvezet, hanem.. khm.. igen.
2010. szeptember 15. 15:41
|
|
sweetie_95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 130905 offline
|
O.o
2010. szeptember 15. 16:54
ez a nő .. kiráz a hideg amikor ilyeneket közöl a világgal. szeretem a BIONIC c. albumát, de magát a nőt csak régen amikor egyedi volt. tiszta zi-zi lett.. SORRY
Ez mondjuk igaz,régen volt csak önmaga,most csak Lady GaGát majmolja..pedig született tehetség..ezért nem is értem a viselkedését..
Ez mondjuk igaz,régen volt csak önmaga,most csak Lady GaGát majmolja..pedig született tehetség..ezért nem is értem a viselkedését..
2010. szeptember 15. 18:25
énis akartam magamnak egy meleg barátot :-) mert szerintem igaz, hogy velük jobban lehet beszélgetni :-) én elítélem a melegeket, csak akkor nem, ha nem mindenki előtt csokolgatják egymást, meg minden más :-)
2010. szeptember 15. 18:27
amugy Demi Lovato őrült mért mondja mindenki minden sztárra aki kicsivel másabb lett mint ahogy régen megszokta az ember, hogy Gagát majmolja, koppintja, utánozza ???sötöbö.. ahogy tetszik
..ez egyáltalán nemígyvan
:O
..ez egyáltalán nemígyvan
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: