Christina Aguilera gyakorta kér tanácsot homoszexuális ismerőseitől intim témákban. Christina 29 éves, és már 5 éve él boldog házasságban férjével, Jordan Bratmannel és nevelik közös gyermeküket, a két éves Max Liront.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Aguilera melegektől kér tanácsot
2010. szeptember 15. 04:01
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Ajj, nem ettől függ, hogy bele tudja-e képzelni magát a helyébe az illető, max empatikus, vagy nem? És mintha ezt már régebben olvastam volna... Mindegy.
2010. szeptember 15. 09:00
Soha nem értettem, hogy az énekesnők miért vannak annyira oda a melegekért (sőt, kivételeznek velük). Viszont az ellenkezőjét sem értettem, hogy egy csinos, vonzó nőt miért éppen a melegek szeretnek többségében. De valószínűleg azért, mert a helyzet kölcsönös. De ettől még mindig nem értem, miért, hiszen számomra az lenne a természetes, ha egy vonzó nőt a férfiak szeretnek...
Szerk.: Ha meleg lennék, biztos jobban érteném...
Szerk.: Ha meleg lennék, biztos jobban érteném...
2010. szeptember 15. 12:22
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.15. 09:00)
Soha nem értettem, hogy az énekesnők miért vannak annyira oda a melegekért (sőt, kivételeznek velük).
Egyértelmű: ők hozzák a legtöbb pénzt nekik, K.M. pl. nyíltan nekik tulajdonítja sikereit, akárcsak a L.G.
írod még:
Idézet
De ettől még mindig nem értem, miért, hiszen számomra az lenne a természetes, ha egy vonzó nőt a férfiak szeretnek...
Igen, ebben 100% egyetértek. Egy csinos latinát vagy egy "pajkos" ázsiai nőt nem csak hallgatni élvezet, hanem.. khm.. igen.
2010. szeptember 15. 15:41
|
|
sweetie_95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 130905 offline
|
O.o
2010. szeptember 15. 16:54
ez a nő .. kiráz a hideg amikor ilyeneket közöl a világgal. szeretem a BIONIC c. albumát, de magát a nőt csak régen amikor egyedi volt. tiszta zi-zi lett.. SORRY
Ez mondjuk igaz,régen volt csak önmaga,most csak Lady GaGát majmolja..pedig született tehetség..ezért nem is értem a viselkedését..
Ez mondjuk igaz,régen volt csak önmaga,most csak Lady GaGát majmolja..pedig született tehetség..ezért nem is értem a viselkedését..
2010. szeptember 15. 18:25
énis akartam magamnak egy meleg barátot :-) mert szerintem igaz, hogy velük jobban lehet beszélgetni :-) én elítélem a melegeket, csak akkor nem, ha nem mindenki előtt csokolgatják egymást, meg minden más :-)
2010. szeptember 15. 18:27
amugy Demi Lovato őrült mért mondja mindenki minden sztárra aki kicsivel másabb lett mint ahogy régen megszokta az ember, hogy Gagát majmolja, koppintja, utánozza ???sötöbö.. ahogy tetszik
..ez egyáltalán nemígyvan
:O
..ez egyáltalán nemígyvan
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: