Lady Gaga mindent másról koppintott?
2010. szeptember 18. 21:36
|
angel777új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.30. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 62314 offline
|
Én is Gaga pártján állok, nem sok köze van a lánynak Gagához. Gaga popot énekel, ez a lány pedig rockot.Mindkettőnek jó hangja van szerintem, stílusban egy picit hasonlítanak. De ha Linának voltak klipje akkor miért nem tudtunk eddig róla? A pasi tuti hazudott mert egyáltalán nem hasonlít Gagára. Az anyjának nem kéne vádolni semmivel, ha tényleg olyan jó barátnők voltak, akk inkább örülne hogy valahol láthatja még a lány emlékét. Gondolom csak azért most szólt mert biztos leakarja építeni Gaga sikerét, és még valami ha az anyja és Lina barátja szerint ha annyira hasonlít mutassanak képet hogy együtt vannak Gagával, vagy valami bizonyítok amivel alá tudják támasztani az igazat, nem csak mondani a vakvilágba "valamit".
2010. szeptember 19. 15:53
nem ismerem nagyon Linát, ezért nem tudom, hogy koppintott-e GaGa. Eddig egyedinek mondtam a stílusát és nem nagyon látok túl sok hasonlóságot közötte, de szerintem nem kopointott és ha valóban jóban voltak, biztos nem tett volna ilyet GaGa
2010. szeptember 20. 16:57
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
hat na...ensem vettem eszre sok hasonlosagot koztuk.....de teny,hogy Gaganak jobb hangja van,es eddig holt volt a lany edesanyja,hogy elmondja mindezt,vagy csak most fogyott el a penze?
2010. szeptember 20. 17:08
Én nem vettem észre hasonlóságot közöttük. Még csak a hangjuk sem hasonlít. Én már annyiszor hallottam Gaga hangját, részletesebben is "elemeztem", és az ő hangja sokkal mélyebb. Én már csak tudom. A zene stílusa sem hasonlít. Max ihletet vehetett a csaj stílusából valamilyen szinten, ilyet mindenki csinál, úgyhogy ne mondjátok, hogy ez halálos bűn. Akkor itt már mindenki rég halott lenne.
Ez a sztori meg a lányról... hát, sajnálom őt. Nem szeretek ilyenekről olvasni, mert mindig elszomorodom tőle... De hát nincs mit tenni, a lány ugrott le a hotelről, gondolom senki nem kényszerítette. Biztos rengeteg időbe telt, míg az édesanyja megbocsátotta a lányának. Nincs akkora fájdalom az életben, amiért érdemes az embernek kioltani a saját életét.
Ez a sztori meg a lányról... hát, sajnálom őt. Nem szeretek ilyenekről olvasni, mert mindig elszomorodom tőle... De hát nincs mit tenni, a lány ugrott le a hotelről, gondolom senki nem kényszerítette. Biztos rengeteg időbe telt, míg az édesanyja megbocsátotta a lányának. Nincs akkora fájdalom az életben, amiért érdemes az embernek kioltani a saját életét.
2010. szeptember 22. 12:47
Én nem tom, hogy ki koppintott kit, de végülis lehetséges, hogy barátnők voltak, meg az is, hogy írogattak dalokat, de biztos nem azé lett öngyilkos, mer gaga másolta volna
2010. szeptember 22. 17:42
|
|
Lillacsacsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 288 Csatolások: 61 Azonosító: 133333 offline
|
ez kicsit furcsa
2010. szeptember 24. 22:03
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Pont erről volt szó a mai Interaktívban is a VIVA-án.Amúgy én nem hiszem...:/
2010. szeptember 29. 12:46
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Az a szegény lány elég hülye volt ha leugrott a tetőről. Talán ha nem teszi akkor most mind a ketten világsztárok lennének.
2010. szeptember 29. 12:52
Idézet (Barak Stefánia @ 2010.09.29. 12:46)
Az a szegény lány elég hülye volt ha leugrott a tetőről. Talán ha nem teszi akkor most mind a ketten világsztárok lennének.
Nem biztos h magától ugrott le..
2010. október 03. 19:10
szerintem kamu, és ég és föld a két stílus
egyébként szegény világ nem érdemel meg két Lady Gagát!
egyébként szegény világ nem érdemel meg két Lady Gagát!
2010. október 03. 19:11
Már csak azért sem mert Gagából csak egy van őt senki nem pótolhatja!
2010. október 22. 17:12
|
DJ Manó_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 129303 offline
|
eszter:
az lehet, de akkor a barátja mért nyilatkozott így? rákerestem, a youtube.on tényleg van egy szám, sőt, több szám, ami egyben Lina Morgan és lady gaga néven is fut...
egyik ilyen szám: wonderland
az lehet, de akkor a barátja mért nyilatkozott így? rákerestem, a youtube.on tényleg van egy szám, sőt, több szám, ami egyben Lina Morgan és lady gaga néven is fut...
egyik ilyen szám: wonderland
2010. október 26. 23:18
Evvel a szöveggel csak lejáratni akarja Lady-t mint még sokan mások!
2010. november 25. 19:18
|
|
edvinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.25. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 139529 offline
|
én nem értem mi az hogy koppintotta a wonderland számot ha azt nyilatkozta h együtt írták akkor lehet h agag csak az emlékéért adta ki nem is lett belőle nagy sláger ... ennyi , mi van legközelebb azt mondják h gaga lökte le a tetőröl vagy mi? nevetséges
2010. november 25. 19:20
|
|
Dance_Dankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 100 Csatolások: 26 Azonosító: 138711 offline
|
sztem inkább más sztárok koppintját őt, mert LADY GAGA kreatív!!!
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: