Lady Gaga mindent másról koppintott?
2010. szeptember 14. 20:29
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
gaga nem koppint sehonnan és punktum!!!
2010. szeptember 14. 20:41
Rózsaszín Párduc attól hogy fan vagy lehet nem ez az igazság. Én senkinek nem adok igazat, de szerintem akkoris Lina sokkal normálisabb volt, és a zenéje is jobb. Meg Lina Far Away videójában a parókás rész hasonlított a Bad Romance egyik részéhez. Bár a forrás tényleg kicsit fura, de ebből nem ítélhetünk meg semmit
2010. szeptember 14. 20:47
Gaga és Lina ég és föld. Semmilyen formában nem hasonlítanak egymásra. Nagyon picikét talán hasonlít Gagára, amikor ül a földön abban a fehér selyem ruhában, de ennyi. Szerintem a két nőnek nincs köze egymáshoz. Valószínűleg Lina édesanyja, csupán negyed órás hírnevet akart magának.
2010. szeptember 14. 21:00
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Ez már olyan....na mind1
Nem először terjednek el ezek Gagáról, de kétlem, h lenne ebbe igazság.
Lady Gaga most a világ egyik legismertebb és legfelkapottabb sztárja...és sokan így akarnak hírhedtekké válni, h az ő árnyékában lépkednek...de ez a hír egy hétmúlva már semmit nem ér és nem is fognak rá emlékezni, de Gagára még hosszú évekig
Nem először terjednek el ezek Gagáról, de kétlem, h lenne ebbe igazság.
Lady Gaga most a világ egyik legismertebb és legfelkapottabb sztárja...és sokan így akarnak hírhedtekké válni, h az ő árnyékában lépkednek...de ez a hír egy hétmúlva már semmit nem ér és nem is fognak rá emlékezni, de Gagára még hosszú évekig
2010. szeptember 14. 21:06
eddig is utáltam gagát, de hpgy egy hallott lányról koppintani mindent.pff. -.-
RIP
RIP
2010. szeptember 14. 21:11
|
|
ultimateladygvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.25. Hozzászólás: 187 Csatolások: 652 Azonosító: 121168 offline
|
ez egy hülyeség. Ha Gaga tényleg másolná, akkor mért csak most adott interjút? ezt már megtehette volna korábban is... nem normális. Linát sajnálom, durva hogy így halt meg.
2010. szeptember 15. 09:10
Hát én eltudom képzelni ezt Gagáról..
De h igaz-e azt nemtudom..de van benne vmi.
De h igaz-e azt nemtudom..de van benne vmi.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: