Lady Gaga mindent másról koppintott?
2010. szeptember 14. 19:45
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
De jó, kíváncsi vagyok, még hány ember fog előállni ezzel, hogy "Gaga tőlem is lopott, engem is koppint, elvette az ötletemet!" stb. Már kezd nagyon unalmas lenni. Főleg ez, hogy belemagyarázzák: "...már pedig ez tök ugyanaz, rólam másolta a szemét!"
Elhiszem, hogy irigyek... A nő helyében én is az lennék, mert lehet, hogy most az ő lánya is itt tartana, ilyen sikeres lenne. És nem csoda, hogy Christina is olyan rohadt féltékeny. Nem bírja elviselni, hogy neki már nem úgy megy, mint azelőtt.
2010. szeptember 14. 19:49
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
ez szerintem hülyeség! ez az Yana szerintem nem mond igazat...hisz miért csak most jutott eszébe ezt közölni? és amúgy sem hasonlít Lina Gagához!! mármint az lehet hogy ismerték egymást, de a stílusuk, hangjuk és a ruhájuk nem ugyan az szerintem! amúgy meg mi lesz a következő ettől a nőtől? kitalálja, hogy Gaga lökte le a lányát a tetőröl?! gondolkozzon már, mielött valamit mond a média előtt!!!!!!
2010. szeptember 14. 19:59
|
|
bogííí.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 133045 offline
|
na.....még több furcsaság Lady Gagáról.....xD
de végülis annak a Linának az anyja csak jobban tudja,hogy milyen volt a lánya stílusa, hangja, öltözködése...furiii
2010. szeptember 14. 19:59
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
ez érdekes...
2010. szeptember 14. 20:11
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Szerintem van valami hasonlóság, ha nem is olyan sok. Amúgy nekem Lina zenéje sokkal jobban bejön mint Gagáé.
2010. szeptember 14. 20:19
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
hát...a hangja télleg nem hasonlít
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: