Lina Morgana édesanyja azt nyilatkozta, hogy Lady Gaga a stílusát az ő lányáéról lopta, aki azóta tragikus körülmények között elhunyt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga mindent másról koppintott?
2010. szeptember 14. 18:55
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Jajj, és a Lina édesanyucikájának ettől jobb lesz, hogy megvádol egy sztárt? Attól most jobb lesz és fel tudja dolgozni a halálát..? Amúgy szerintem köze nincs a koppintáshoz... ehh.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2010. szeptember 14. 18:56
Ez vicces, mert van benne valami, de ha tényleg nagyon jóval voltak akkor biztos sokat jelentett neki, és folytatni akarta, amit már Lina nem tudott, ahogy Candies is mondta.
2010. szeptember 14. 19:00
|
hmmhhhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 129 Csatolások: 4 Azonosító: 132395 offline
|
Ez egy Baromság
Lady GaGa nem utánozhatta le sztem a csajt mert a videóban teljesen más ruhák voltak semmi köze gaga ruháihoz még nem is hasonlítanak hozzá
meg Lady Gagának sokkal jobb a hangja mint a csajnak
Lady GaGa nem utánozhatta le sztem a csajt mert a videóban teljesen más ruhák voltak semmi köze gaga ruháihoz még nem is hasonlítanak hozzá
meg Lady Gagának sokkal jobb a hangja mint a csajnak
2010. szeptember 14. 19:00
Emcsivel értek egyet de valamit azért megjegyeznék. Lady Gaga már egy ideje a pályán van,miért csak most szólt a lány anyja? Minek várt eddig?
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2010. szeptember 14. 19:02
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Egyetértek WhiteAngel-el. Már bőven szólhatott volna ha ez őt annyira felháborította. Nem akkor kell szólni mikor már világsztár, hanem amikor még nem nagy durranás... Egyébként pedig Emcsivel is egyet értek.
2010. szeptember 14. 19:03
én nem tom mi az igazság,de ha gaga tényleg lop az nagy szégyen
2010. szeptember 14. 19:03
Idézet (CUKI97 @ 2010.09.14. 19:02)
nemtom, igaz-e ez, de azért nem lehet ugyanolyan a hangjuk! én gagával vok, azt sem tudom, ki az a lina "némber"!
Azért nem kéne így leszólni a lányt, főleg hogy már nem él..
2010. szeptember 14. 19:04
CUKI97 attól nem kell kicikizni Linát, mert a fél világ nem ismeri Gagával ellentétben. Különben is: halottról jót vagy semmit.
2010. szeptember 14. 19:07
|
|
Dóryy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 133622 offline
|
tényleg van benne valami, h miért csak most mondja ezt.... am meg sztem egyáltalán nem hasonlít a hangjuk, sem a zenei stílusuk... ez a szám sztem borzasztó amit Lina csinált.... és ez különben is inkább rock-os mint pop-os... szaal ennyi.... ez sztem csak egy nagy kamuu... Egyáltalán nem hasonlít Gagára!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.