Melyik a kedvenc animéd?
2011. július 28. 23:12
Inuyasha, örökké és még tovább.
2011. július 30. 19:00
Idézet (thunderbird @ 2011.07.28. 23:12)
Inuyasha, örökké és még tovább. 
Javítom, a Vampire Knight a legjobb.
2011. július 30. 19:43
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Inuyasha, Slayers, Yu Yu Hakusho
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2011. augusztus 07. 22:06
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Nana a legnagyobb kedvencem
De szeretem még : Sailor Moon
Full metál pánik
Kilari
Inuyasha
Candy Candy
Lovely Complex
Death Note
De szeretem még : Sailor Moon
Full metál pánik
Kilari
Inuyasha
Candy Candy
Lovely Complex
Death Note
2011. augusztus 10. 11:56
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Nézte valaki a Sailor Moon-t ?
Kiskoronban mindig néztem xD
)
Kiskoronban mindig néztem xD
ApusztákBoszorkánya
2011. augusztus 10. 11:58
|
|
nicol belloxHuncut |
|
Ez volt a legelső anime amit láttam!! Imádom
2011. augusztus 10. 12:02
|
|
nicol belloxHuncut |
|
2011. augusztus 10. 12:06
Régen néztem a Vadmacska kommandót, az akkor volt a kedvencem, de most már a Vampire Knight és a Death Note a best
de még rengeteg jó van mondjuk az Inuyasha
2011. október 21. 18:04
|
|
nicol belloxHuncut |
|
Ma megnéztem a Candy Candy movie első felét, nagyon tetszett!!
Csak sajnos feliratos volt...:S
Egyébként ha valakinek megvan a movie és/vagy a sorozat részei magyarul, vagy tudja,hogy honnan lehet letölteni az légyszívesen írjon !!
Kiskoromban felvettük az összes részét amikor vetítették,de sajnos a sok költözködésben eltűntek a felvételek
Jó lenne újra végignézni
Egyébként ha valakinek megvan a movie és/vagy a sorozat részei magyarul, vagy tudja,hogy honnan lehet letölteni az légyszívesen írjon !!
Kiskoromban felvettük az összes részét amikor vetítették,de sajnos a sok költözködésben eltűntek a felvételek
Jó lenne újra végignézni
2011. október 21. 18:10
Nem vagyok benne biztos hogy korábban írtam-e ide de most biztosabb vagyok a dologban,az már biztos
Nem tudnék egyet kiemelni,de azokat mindenesetre igen amiket a legjobban szerettem meg.Ezek pedig a következők:
Jigoku Shoujo,Death Note,School Days,Elfen Lied,Lovely Complex,Shuffle,Toradora,Honey and Clover
Nem tudnék egyet kiemelni,de azokat mindenesetre igen amiket a legjobban szerettem meg.Ezek pedig a következők:
Jigoku Shoujo,Death Note,School Days,Elfen Lied,Lovely Complex,Shuffle,Toradora,Honey and Clover
2011. november 18. 17:15
|
|
lOl-pOpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 82 Csatolások: 61 Azonosító: 141215 offline
|
Egyértelműen a Slayers!!♥♥♥
ApusztákBoszorkánya
2011. november 18. 17:21
Idézet (Avril4ever @ 2011.06.24. 20:19)
Mostanában nem igazán nézek,de régen imádtam az Inuyasha-t,Kaleido Star-t meg a Slayers-t.
Kimaradt a Full Metal Panic
ApusztákBoszorkánya
2011. november 23. 20:26
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
nekem mióta írtam azért változott
szóval:
Death Note,Soul Eater,Kaleido Star és igazából csak most csöppentem bele az animék világába és ha tudotok akkor ajánljatok már párat
Death Note,Soul Eater,Kaleido Star és igazából csak most csöppentem bele az animék világába és ha tudotok akkor ajánljatok már párat
2011. november 23. 20:59
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Soul Eater. Naruto. Naruto Shippuden. Fairy Tail. Lovely Complex. Interstella 55. Death Note. Hellsing. Blood. Nana. FMA. Full metal panic. Bleach. Avatar. (megjegyezném, németül láttam először a Nicken xD) Kaleido Star, Kilari (bár ezt nem bírom annyira) Code Geass. Vampire Knight és Vampire Knight Guilty. júj de imádom ezt az animét *q* . Durara. Katekyo hitman reborn. One piece. Elfen lied. kb. ennyi van, amit láttam...de még biztos találnék...jah, Tokyo mew mew. ez volt az első anime életemben. (csak anyám mindig kikapcsoltatta, de titokban néztem :3) meg Sailor Moon. és Slayers.
és D- gray man. aminek először azt hittem, hogy köze van a Dorian Gray életéhez xD
Ziitta
2011. november 25. 15:11
|
|
Ziittavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155438 offline
|
Végre egy animés téma ^^ nagyon örülök neki!
Húú, nem is tudnék igazából választani. sok a szívemhez nőtt..
De ami a legjobban megmaradt az a Vampire knight és a Kimi ni Todoke
Persze még van rengeteg kedvenc. Köztük a Nana is. Legelőször magába olvastam és nagyon megtetszett :]
Húú, nem is tudnék igazából választani. sok a szívemhez nőtt..
De ami a legjobban megmaradt az a Vampire knight és a Kimi ni Todoke
Meisan
2011. november 25. 15:41
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Oh, eddig észre se vettem, hogy van ilyen topik
vagy legalábbis nem emlékszem, ami nem lenne újdonság nálam
Rengeteget szeretek, mert mindegyikben van szerethető *-*
(Hosszú lesz
)
Vampire Knight, Blood+, Inuyasha, FMA 1-2 évad, Death Note, Hellsing, Kimi ni Todoke, Lovley Comlpex, Chrno Crusade, Trinity Blood, Shiki, Kaleido Star, Romeo X Juliet, Bleach, Naruto, D. Gray-Man, Code Geass, Nodame Cantabile, Honey and Clover, Roasiro + Vampire, Trigun, Tokio Mew Mew, Ouran High School Host Club, Elfen Lied, Chobits, Vándorló palota, Laputa, az égi palota, A vadon hercegnője, Égen járók, Soul Eater, Afro Samurai, Black Blood Brothers, Chihiro szellemországban, Kanokon, Kuroshitsuji, Fairy Tail, Sugo Chara, Dance in the Vampire bund, Pokemon, High School of the Dead
és szerintem a mangákat is azért megemlíteném
(ezek vannak meg nekem)
Vörös kert 1-2, Chrno Crusade 1-6, Trigun 1, Vampire Knight 1-2, Death Note 1, Love.Com 1-3, Hellsing 1-2, Démonnapló 1-4, Princess Ai: Az Éji Haljnal prizmája 1-2, Princess Ai: Pletykák a túloldalról, Esti Tagozat, Csillagsivatag.
Asszem ennyi, mondtam, hogy hosszú lesz... további szép napot.
Rengeteget szeretek, mert mindegyikben van szerethető *-*
Vampire Knight, Blood+, Inuyasha, FMA 1-2 évad, Death Note, Hellsing, Kimi ni Todoke, Lovley Comlpex, Chrno Crusade, Trinity Blood, Shiki, Kaleido Star, Romeo X Juliet, Bleach, Naruto, D. Gray-Man, Code Geass, Nodame Cantabile, Honey and Clover, Roasiro + Vampire, Trigun, Tokio Mew Mew, Ouran High School Host Club, Elfen Lied, Chobits, Vándorló palota, Laputa, az égi palota, A vadon hercegnője, Égen járók, Soul Eater, Afro Samurai, Black Blood Brothers, Chihiro szellemországban, Kanokon, Kuroshitsuji, Fairy Tail, Sugo Chara, Dance in the Vampire bund, Pokemon, High School of the Dead
és szerintem a mangákat is azért megemlíteném
Vörös kert 1-2, Chrno Crusade 1-6, Trigun 1, Vampire Knight 1-2, Death Note 1, Love.Com 1-3, Hellsing 1-2, Démonnapló 1-4, Princess Ai: Az Éji Haljnal prizmája 1-2, Princess Ai: Pletykák a túloldalról, Esti Tagozat, Csillagsivatag.
Asszem ennyi, mondtam, hogy hosszú lesz... további szép napot.
2012. január 13. 17:07
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
sok van,mint pl.az Inuyasha,Naruto,stb. de az egyik legrégebbik kedvencem a Sámán Király
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.