Melyik a kedvenc animéd?
2011. január 17. 20:26
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Death Note,Vampire Knight,Soul Eater.. és még van egy pár
1 felhasználónak tetszik:
sz.fannie
2011. január 24. 19:40
Idézet (Dancsy @ 2011.01.17. 13:44)
De még volt egy, ami nagyon aranyos volt. Egy madárszerű izé volt a főszereplő. 
Nem tudná megmondani valaki, hogy ennek mi a címe?
2011. január 24. 19:42
Idézet (Dancsy @ 2011.01.24. 19:40)
Nem tudná megmondani valaki, hogy ennek mi a címe? 
nem a Kukucska kalandjai?
2011. január 24. 19:44
Idézet (itsmeflora @ 2011.01.24. 19:42)
nem a Kukucska kalandjai? 
Az az! Köszi szépen!
itsmeflora
2011. április 21. 16:49
Nem vagyok oda túlzottan az animékért. Régebben az Elfen Lieddal akarták velem megszerettetni, de inkább megutáltam. Állítólag passzol az ízlésemhez, de nekem nem tetszett. Most nemrég viszont a párom nyüstölt azzal, hogy oké, hajlandó velem megnézni akár a Vámpírnaplókat is, ha végig nézem vele a Fullmetal Alchemistet. Állandóan bizonygatta, hogy mennyire jó meg minden izé, aztán most meg imádom.XD Nem mondom azt, hogy nagy anime rajongó vagyok, de a Fullmetal alchemist az tényleg jó.XD Régebben a Sailor Moon volt a nagy favorit meg a Pokémon. Hát, a Kölyök klubb adta, na.XD
2011. április 25. 17:16
|
|
cintia11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 262 Csatolások: 57 Azonosító: 133217 offline
|
nekem az összes anime tetszik kicsinek egészen hajnalig is képes voltam fenmaradni hogy az öszes animét megnézem de most is minden félét megnézek.Most nagyon szoktam nézni a Conen a detektivet de mást is
2011. május 05. 13:55
Vadmacska kommandó, Kaleido Star, Inuyasa
2011. május 05. 17:24
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Régen sok animét néztem, de mostanra elfelejtettem mindegyiknek a nevét. Ami megmaradt bennem, az a Pokoli lány.
Meg egy olyasmit is néztem, ahol két rózsaszín hajú csaj volt és ugyanúgy néztek ki. Azt hiszem az egyiknek a hajában volt egy csillag, a másiknak pedig egy félhold. Tudja valaki, hogy melyik az?
Meg egy olyasmit is néztem, ahol két rózsaszín hajú csaj volt és ugyanúgy néztek ki. Azt hiszem az egyiknek a hajában volt egy csillag, a másiknak pedig egy félhold. Tudja valaki, hogy melyik az?
2011. május 15. 17:38
|
|
Noto-samaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 140998 offline
|
Itthon levetítettek közül Fullmetal Alchemist, Soul Eater, Bleach, Naruto, Detective Conan, D. Gray-Man, Méz és Lóhere. A még nem levetítettek közül a Puella Magi Madoka Magica, Baka to test to shoukanjuu, Fairy Tail, Kuragehime, Mitsudomoe, Shugo Chara és a Hetalia
sz.fannie
2011. június 19. 17:29
|
|
kristenmackelzie1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 190 Csatolások: 242 Azonosító: 136822 offline
|
Nekem a:Vampire Knight
,Vampire Knight Guilty
,Soul Eater
,Naruto
,Inuyasha
,Nana
,Bleach
és néha nézem a Deltora Quest-et xD Jah meg azt amiben van egy kapucnis fickó aki démonokat öl egy csörgővel azt szokta rugdosni amikor meg nem használja akk a kapucnija végén lóg!Vki tudja mi a neve?
Akanami Miyuki
2011. június 21. 16:34
|
|
klaudia15Black Veil Brides Army<3<3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 1511 Csatolások: 28 Azonosító: 141249 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.09.18. 13:55)
Nekem nagyon sok van,felsorolok párat:
Death Note,Lovely Complex,Shugo Chara,Kimi Ni Todoke,Jigoku Shoujo,H&C,Toradora,Spiral,Kaleido Star,Vampire Knight
Nem igazán tudok választani,mind remek
Death Note,Lovely Complex,Shugo Chara,Kimi Ni Todoke,Jigoku Shoujo,H&C,Toradora,Spiral,Kaleido Star,Vampire Knight
Nem igazán tudok választani,mind remek
én is ezeket imádom de vann még nagyon sok!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.