Catherine Siachoque - ¿Dónde está Elisa?
2010. szeptember 14. 12:39
|
|
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7246 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. szeptember 14. 12:43
Na végre valaki, aki tökéletesen le tudott írni egy spanyol címet.
2010. szeptember 14. 12:49
Köszi a képeket!
Mexicano, nem mindenki beszél 300 nyelvet, mint Te, már ne is haragudj... dühítenek az ilyen jellegű megnyilvánulásaid...
Mexicano, nem mindenki beszél 300 nyelvet, mint Te, már ne is haragudj... dühítenek az ilyen jellegű megnyilvánulásaid...
2010. szeptember 14. 12:53
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.14. 12:49)
Köszi a képeket!
Csak két nyelvet beszélek (az egyik a magyar), de ahhoz egyet sem kell feltétlenül beszélni, hogy valaki jól írjon le valamit. Úgy látom, már az is baj, ha megdícsérek valakit...
2010. szeptember 14. 12:57
Nekem nem baj, de vedd már figyelembe, hogy nem mindenki tanulja, és ezeket a felfordított kérdőjeleket is gondolom, magyar kiosztású billentyűzeten elég necces kivitelezni... végülis, 50%, hogy ebből most dicséret, vagy kritika lesz, mert ha elírta volna, úgyis szóvá teszed... na mindegy, ne vitázzunk ezen!
2010. szeptember 14. 12:59
|
|
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7246 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline
|
Először is nagyon köszönöm a dícséretet!
Én amúgy nem beszélek spanyolul (sajnos
még nem volt lehetsőségem elkezdeni tanulni) De azért odafigyelek hogy minden helyes legyen, amit ide felteszek.
Én amúgy nem beszélek spanyolul (sajnos
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. szeptember 14. 13:02
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.14. 12:57)
Nekem nem baj, de vedd már figyelembe, hogy nem mindenki tanulja, és ezeket a felfordított kérdőjeleket is gondolom, magyar kiosztású billentyűzeten elég necces kivitelezni... végülis, 50%, hogy ebből most dicséret, vagy kritika lesz, mert ha elírta volna, úgyis szóvá teszed... na mindegy, ne vitázzunk ezen!
Igazad van. Amúgy már megfogadtam, hogy ezentúl nem kritizálok... hanem átneveztetem, ami rossz.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.