Katie Cassidy máris otthonosan mozog a Gossip Girlös színészek körében. Összebarátkozott kollégáival, együtt voltak a Divat héten, és remekül szórakoztak. Karakteréhez hasonlóan Katie is könnyen beilleszkedett a társaságba. De vajon igazak a pletykák, hogy Juliet Sharp, akit a sorozatban alakít, maga Gossip Girl? A sorozat producere mesél róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem Cassidy lesz a Gossip Girl
2010. szeptember 14. 11:28
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Épp előbb néztem meg az 1.részt a 4.évadból,rögtön beugrott h. Katie lenne Pletykacica?De rögtön elvetettem ezt az ötletet,mivel az elejétől követem a GG-t és szinte sosem az van amire számitunk...meg hülyeség lenne rögtön az 1.részben lelőni a poént..de azzért lájk =)
2010. szeptember 14. 12:00
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Hogy-hogy látták az évad első két részét?
Amerikában is csak az első rész ment még le.
Én egy percig se gondoltam, hogy ő lesz GG, úgyhogy számomra sikerült meglepetést okoznod ezzel, még ha csak feltételezés is.
Én egy percig se gondoltam, hogy ő lesz GG, úgyhogy számomra sikerült meglepetést okoznod ezzel, még ha csak feltételezés is.
2010. szeptember 14. 13:35
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Jó mondjuk a rész végén megpróbálják félrevezetni az embereket.
És már látom előre, hogy barátnőim megnézik magyar felirattal, én utána sikítva rohannak, hogy megtudják mi van.
2010. szeptember 14. 14:21
|
|
Bondgirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 124278 offline
|
Nem csak az első részt adták le?
A külföldi oldalakon csak 20-án lesz a második!
Akkor most mivan?
A külföldi oldalakon csak 20-án lesz a második!
Akkor most mivan?
2010. szeptember 14. 14:52
Elég gáz lenne szerintem, ha nem Kristen Bell játszaná majd Gossip Girlt, már ha valaha is megtestesíti valaki a sorozatban..
De nagyon lájkolom, hogy Katie is játszik a sorozatban, viszont én még a 3. évadot sem néztem meg, kissé le vagyok maradva...
De nagyon lájkolom, hogy Katie is játszik a sorozatban, viszont én még a 3. évadot sem néztem meg, kissé le vagyok maradva...
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2010. szeptember 14. 17:46
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
@Domicicc hja =DD az én barátnőim közül csak én vagyok rákattanva már az elejétől,unokatesóm/legjobb bnőm nyáron kezdte nézni,ő is függő lett,mostanság hanyagolja..meg hát 14 évesen rajtam kivül közülük senki sem ért angolul =DDD
2010. szeptember 14. 17:58
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
Idézet (rheuska @ 2010.09.14. 17:34)
Domicicc: a sajtó általában korábban megnézheti ezeket
Áhhááá! (I) Ht így már minden érthető
Idézet (LalaLola @ 2010.09.14. 17:46)
@Domicicc hja =DD az én barátnőim közül csak én vagyok rákattanva már az elejétől,unokatesóm/legjobb bnőm nyáron kezdte nézni,ő is függő lett,mostanság hanyagolja..meg hát 14 évesen rajtam kivül közülük senki sem ért angolul =DDD
Nálam egyikőjük tud angolul, sokkal jobban, mint én, mégis megvárja a feliratot, nem is értem miért.
2010. szeptember 14. 19:19
öööö...én nem nagyon nézem a Gossip Girl-t,de szeretem a sorozatot,és jó lett volna Katie GG-nek,de hát ízlések és pofonok,és lehet,hogy valaki jobb lesz nála
2010. szeptember 16. 12:45
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
remélem azért kiderül h ki a gossip girl mert engem nagyon érdekel h ki lehet
2010. október 19. 15:40
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (oth00 @ 2010.10.19. 15:39)
aki nagyon utána akar nézni az simán megtudhatja ki GG 
amennyiben Kristen Bell-re gondolsz, azt mondták a készítők, hogy nem feltétlenül ő fogja játszani.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.