A VMA 10 legszebben öltözött sztárja
2010. szeptember 14. 14:42
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nagyon tetszik GaGa haja a legalsó képen
Amúgy egyik ruha sem nyerte el teljesen a tetszésem de Selenáé nagyon csini Lady GaGaé inkább feltűnő de persze így is jó
Justin meg szerintem nem volt valami elegáns de nekem Ő még mindig tetszik.
2010. szeptember 14. 14:43
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Nekem Selena ruhája jött be a legjobban, Jared meg mintha fogyott volna..
2010. szeptember 14. 14:52
|
|
Kiss Ati97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 130133 offline
|
Ezen nem csodálkozok hogy Sel benne van! Nagyon jól öltözködik!
2010. szeptember 14. 15:20
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
selenáé a legjobb
2010. szeptember 14. 15:31
|
|
ilovemyselfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 133251 offline
|
selena gomez es hayley williams ruhaja a legjobb
2010. szeptember 14. 16:33
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
selena. most nem azért, hogy őt is kedvelem, hanem nekem télleg tetszik a ruhája. taylor swiftet is szeretem, de az ő szerelése nem a legjobb :S:S
2010. szeptember 14. 16:44
Ciara ruhája nem igazán tetszik, de nyaktól felfelé nagyon jól nézett ki. A 9. helyezettet nem ismerem, de iszonyatosan ízléstelen a ruhája szerintem, Coco ruhája az egyik legszebb szerintem, Selena Gomez a másik kiemelkedő, Taylort nem ismertem meg a képről, elképesztő... a ruhája tőle a megszokott, de a sminkje nem tetszik. 
Hayley ruhája nem tetszik egyáltalán, GaGa mindkét szerelése elképesztő, főleg a színes, az valami gyönyörű, szerintem érthető az első hely, mindegy ki mit mond, igazából ízlések és pofonok, hogy ő volt megint a legegyedibb, az tény.
Justin & Jared no comment, nem értem mit keresnek a listán, de én így öltözött pasikkal még a vörösszőnyegre sem állnék ki.
Hayley ruhája nem tetszik egyáltalán, GaGa mindkét szerelése elképesztő, főleg a színes, az valami gyönyörű, szerintem érthető az első hely, mindegy ki mit mond, igazából ízlések és pofonok, hogy ő volt megint a legegyedibb, az tény.
Justin & Jared no comment, nem értem mit keresnek a listán, de én így öltözött pasikkal még a vörösszőnyegre sem állnék ki.
2010. szeptember 14. 16:48
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Coco nézett ki a legszebben (a listából).
Selenáé szép, de valahogy nem passzol hozzá. Taylor Swift sminkje túl erős, de a ruha illik a stílusához.
Hayley ruhája egyszerű, de nagyszerű, nekem a haja ami nagyon bejön, nagyon jól áll neki ez a szín.
Szegény Jaredről elég béna képet sikerült megtalálni, de jó az összeállítás. Bár nem tudom mi az a póló és a kabát között.
Nem baj, a Szigeten a nadrág fölött lévő darabot se tudtam megfejteni.
Lady Gaga 2. helyezését nem értem, de az elsőt most megérdemelte.
Mondjuk elég érdekes lista, nem lehet eldönteni mi alapján állították össze.
Selenáé szép, de valahogy nem passzol hozzá. Taylor Swift sminkje túl erős, de a ruha illik a stílusához.
Hayley ruhája egyszerű, de nagyszerű, nekem a haja ami nagyon bejön, nagyon jól áll neki ez a szín.
Szegény Jaredről elég béna képet sikerült megtalálni, de jó az összeállítás. Bár nem tudom mi az a póló és a kabát között.
Lady Gaga 2. helyezését nem értem, de az elsőt most megérdemelte.
Mondjuk elég érdekes lista, nem lehet eldönteni mi alapján állították össze.
1 felhasználónak tetszik:
Eve87
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.