A VMA 10 legszebben öltözött sztárja
2010. szeptember 14. 01:24
Egyértelműen Selena Gomez a legszebb közülük! Gyönyörű nő, viszont máig nem tudom feldolgozni, hogy mit élvez abban, hogy gyerekes "filmekben" ugrál a Disney Channelen...
2010. szeptember 14. 10:29
Selena ruhája nagyon tetszik.: )
Viszont Taylor egy kicsit fura kissebb hajával.
Viszont Taylor egy kicsit fura kissebb hajával.
2010. szeptember 14. 10:42
Mivel ez csak az öltözködésről kellett volna, hogy szóljon, akkor szerintem nem ez lett volna a lista. Gaga ruhája inkább csak feltűnő mint szép. Sokkal szebb ruhák vannak a lista végén, mint az elején, a gyönyörű fejekről meg ne is beszéljünk, szerencsére csak a ruhát kell nézni...
2010. szeptember 14. 11:44
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
Jareeed*__* Ahhhw
2010. szeptember 14. 12:53
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
szerintem is a Selenáé volt a a legjobb!!
Lady Gagát nagyon öregíti az ősz paróka!!:S amúgy nem volt rossz a ruhája, habár túl csicsás nekem!
2010. szeptember 14. 13:04
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Justin B. önimádó ? ( azért jó a ruhája , de azért ez a nagy BIEBER a hátán nem jön be ) . Selenáé túl felnőttes és ő még csak gyerek Tayloré meg egyszerű. A többi mind jó
2010. szeptember 14. 14:13
Hayley Williams és Taylor Swift mennyire megváltozott!!!
2010. szeptember 14. 14:13
|
|
Selona_Gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 133277 offline
|
selena a legszebb ezek közül!amúgyis ő a legszebb ezek közül nem csak ruhában!lagy gagáé kicsit furi de nekem tetszik:DXD
2010. szeptember 14. 14:18
|
|
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline
|
selena és coco dobogót érdemelt volna, jarednek örülök
justint egyáltalán a listára se tettem volna, és gaga inkább kihívó és meghökkentő, ahhoz hogy kétszer is felkerüljön a listára, ráadásul 1-2. helyre...
2010. szeptember 14. 14:21
biber már megint mit keres itt fuuu de elegem van belöle :@
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: