A VMA 10 legszebben öltözött sztárja
2010. szeptember 13. 20:58
|
|
Dóryy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 133622 offline
|
am szerintetek Taylor nem néz ki furin? vagy csak a smink teszi? mert annyira nem ismertem fel vagy nem tom... sztem öregíti ez a smink, meg a haja sem a legjobb...
2010. szeptember 13. 21:24
Florence és Coco nagyon szépek voltak. Gaga hozta a formáját, de nem kéne hogy folyton elsőnek lennie az extrém öltözködése miatt. Nem biztos, hogy a legfeltűnőbb a legszebb.
2010. szeptember 13. 21:24
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Jó rucik, nagyon szépek
2010. szeptember 13. 21:57
|
|
varazslomestervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 78938 offline
|
selena gomez (L)
2010. szeptember 13. 22:01
|
|
Lady Gaga fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 134781 offline
|
Sziasztok!
Új vagyok!
Új vagyok!
2010. szeptember 13. 22:51
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Hogy lehet, hogy nem mind a 10 helyezett ő lett? Igazán gondolhatott volna rá, hogy visz még pár göncöt magával. Kis alufólia, pár tekercs szalag amit magára teker, belefér egy szatyorba.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: