A VMA 10 legszebben öltözött sztárja
2010. szeptember 13. 18:28
|
|
rekatuzsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.08. Hozzászólás: 51 Csatolások: 98 Azonosító: 111824 offline
|
mindegyik nagyon vagany
2010. szeptember 13. 18:33
selena oan szép már...ez a lady gaga meg csúnya...de am meg jó ruhája volt mindeggyiknek nekem tetszett xD
2010. szeptember 13. 18:35
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Selan ruhája szép volt, de nem a legszebb 
Hayley-é volt a legjobb meg Ciaraé is nagyon ott volt. Még Gaga ruhája is nagyon tetszett, pedig néha túlzásba viszi
De ezt most jó volt. Justin... Mit is mondhatnék rá ez nem is ünnepi ruha (értsd.: nem oda illő) és a hátán levő kírás is nagyon nagyképű volt, sztem...
De a lista kb. így nem olyan rossz
De Ashley Greene is felkerülhetett volna
Hayley-é volt a legjobb meg Ciaraé is nagyon ott volt. Még Gaga ruhája is nagyon tetszett, pedig néha túlzásba viszi
2010. szeptember 13. 18:38
az biztos hogy Tayloré volt a legrosszabb és talán Selenáé a legszebb.
2010. szeptember 13. 18:41
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Gagára most szinte nem is szólhatunk semmit, mert régebben voltak elég durva szerkói, szóval azokhoz képest ez marha jó volt szerintem!
A haja az kicsit érdi volt, viszont nekem a sminkje baromira tetszik, nem olyan erős, mint szokott. Ez a halvány rúzs is tiszta menő, és a szemét nagyon szépen kikenték, az tetszik a legjobban! Csini!
2010. szeptember 13. 18:56
|
SzelesBeusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 125342 offline
|
Sztem Selena ruhája a legjobb ;-)
2010. szeptember 13. 18:56
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Gondoltam hogy Lady Gaga lesz az első vagy a második de úgylátszik mindkettő
De Taylor Swiftnek nem tetszett a ruhája meg az a smink és a haj se a legjobb :/
2010. szeptember 13. 18:58
Idézet (Amber97 @ 2010.09.13. 18:06)
Wow!Lady Gaga ruhája egyben nagyon furcsa,de nagyon szép is.Selenanak is nagyon szép a ruhája,de Justin?Hát...nem pont ide soroltam volna...

Szerintem is
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: