Milyen volt a sulikezdésed?
2010. szeptember 13. 18:59
|
|
csianon29Ŕ๏cкєя Č!cυ$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 587 Csatolások: 50 Azonosító: 131824 offline
|
Nekem ugyanojan volt mint az átlagos napok. Dávid mondta a magáét hogy : Noémi!! Semmi
Én végigröhögtem az egész napot mint mindig csak az volt a külömbség hogy magas sarkúban voltam és nem sport cipőben
2010. szeptember 13. 21:14
Jobb volt mint gondoltam... sokkal jobb... remélem így is marad
2010. október 11. 21:57
hát eléggé rossz mert középsuli és új osztály senki nem ismer senkit sem szóval eléggé vártam már hogy akkor vége legyen a napnak
2010. október 16. 13:54
az egyetem nehez... de azért jó volt megint látni a többieket
2010. október 16. 13:58
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
nem tetszett csak az h nem volt lecke :meghajolo:meg h találkoztam a barátaimmal de az nem tetszet h utána volt lecke!
2010. október 16. 15:08
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Én a suli ajtóján nem akartam benneni!
2010. október 24. 16:36
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Mért, milyen lehet egy sulikezdés?
Természetesen iszonyat stresszes, mert ki a fene akar majdnem három hónap semmit tevés után visszaülni az iskolapadba a néha retardált emberek közé?
Persze ott van a mindennapos idegeskedés vajon mi lesz ma, mennyit kell tanulni, mikorra kell menni, hol leszünk, felelek vagy írunk? és ha igen hányas lesz...
Áh nekem nem hiányzott!!
Természetesen iszonyat stresszes, mert ki a fene akar majdnem három hónap semmit tevés után visszaülni az iskolapadba a néha retardált emberek közé?
Persze ott van a mindennapos idegeskedés vajon mi lesz ma, mennyit kell tanulni, mikorra kell menni, hol leszünk, felelek vagy írunk? és ha igen hányas lesz...
Áh nekem nem hiányzott!!
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. október 08. 19:28
Borzasztó..de hát kinek nem!!Három ofői óra, idióta poénok a fiúktól és a Mizu a nagymenő csajoktól..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.