Szoktátok nézni az Árva Angyalt?
2010. szeptember 13. 17:18
Az Árva Angyal (cuidado con el ángel) egy népszerű, és sikeres sorozat. Sokan nézik. Többek között én is. Na és ti?
2010. szeptember 13. 21:07
|
|
Jasika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 678 Csatolások: 87 Azonosító: 123630 offline
|
Idézet (SidneyMacy @ 2010.09.13. 17:18)
Az Árva Angyal (cuidado con el ángel) egy népszerű, és sikeres sorozat. Sokan nézik. Többek között én is. Na és ti?

ééén nem. :S nem is hallottam róla szerintem. xD vagy várjunk? az a Natalia Oreiro-s film? akkor nem.xD
2010. szeptember 14. 17:05
Idézet (Jasika @ 2010.09.13. 21:07)
ééén nem. :S nem is hallottam róla szerintem. xD vagy várjunk? az a Natalia Oreiro-s film? akkor nem.xD
Nem
Szóval nagyon jó
2010. szeptember 14. 17:09
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Igenááám.Szoktam nézni
Nagyon jóóó
Elkezdtem nézni még a 20. rész után és akkor nagyon rákaptam, és muszáj volt megnéznem az elejét...Nagyon jó, mert nem a szokásos cselédlány beleszeret a jóképű gazdag nőcsábász fiúba, akinek a szülei ellenzik a kapcsolatukat.itt van benne egy kis bonyodalom, ami sokkal élvezetesebbé teszi az egész történetet.
Ajánlom mindenkinek!
Nagyon jóóó
Elkezdtem nézni még a 20. rész után és akkor nagyon rákaptam, és muszáj volt megnéznem az elejét...Nagyon jó, mert nem a szokásos cselédlány beleszeret a jóképű gazdag nőcsábász fiúba, akinek a szülei ellenzik a kapcsolatukat.itt van benne egy kis bonyodalom, ami sokkal élvezetesebbé teszi az egész történetet.
Ajánlom mindenkinek!
2010. szeptember 14. 17:12
Idézet (Zsuviii @ 2010.09.14. 17:09)
Igenááám.Szoktam nézni
Nagyon jóóó
Ajánlom mindenkinek!
Nagyon jóóó
Ajánlom mindenkinek!
Egyetértek!
2010. szeptember 16. 13:13
Én egyszer belenéztem,nem lesz a kedvencem az biztos.
2010. szeptember 16. 19:19
Nosnos énén sajna csak akkor tudom megnézni,ha kész a leckém,és néha 6-ig elnyúlik.. meg van amikor nem jut az eszembe..
2010. szeptember 16. 19:42
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
persze hogy! eddig minden részét láttam.. kivéve az 1. pár részt..
már annyira nem bírom ki.. h a Youtube-on nézem tovább a spanyol részeket..
annyira rákattantam
megéri nézni.
már annyira nem bírom ki.. h a Youtube-on nézem tovább a spanyol részeket..
megéri nézni.
2010. szeptember 19. 13:52
utálom az ilyen fajta sorozatokat ki nem állhatom azt a rettenetett nálunk a mamámák nézik ők szeretik
2010. szeptember 19. 16:45
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Jujj..az kéne még...kemény 3 részt láttam amikor nagyanyámnál voltam nyáron az uncsimmal, és végig szakadt az eső, így néztük vele...basszus éreztem ahogy párolgott az IQ-m...
Annál a filmnél még egy tál saláta is kreatívabb..
2010. szeptember 19. 16:51
Minden hétköznap nézem, bár hétvégén is adhatnák (:
2010. szeptember 19. 16:52
Idézet (Jasika @ 2010.09.13. 21:07)
Natalia Oreiro a Vad Angyalban szerepel
2010. szeptember 19. 17:13
Idézet (Szösziii @ 2010.09.19. 16:57)
Máricsujj ..
hát hogyne 
Hát iggen.. ott nagy a veszekedés
2010. szeptember 19. 17:18
Idézet (Jessica77 @ 2010.09.19. 17:15)
ALAP H NÉZEM!!KIRÁLY EZ A SOROZAT!! LOVE:Árva Angyal!!

Örülök
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: