Cheryl Cole utálná a normális életet
2010. szeptember 13. 18:03
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Idézet (Putnoki Andrea @ 2010.09.13. 17:53)
nekem olyan nagyképűnek tűnik...nemcsak most, úgy általában...
Hát ez elég érdekes. Szerintem ha te is ilyen sikeres lennél, neked sem akaródzna vissza ülni egy irodába ahogy szerintem egyikőknek sem. És ha pont rá mondod, hogy nagyképű akkor nem tom hol élsz. Mindig azon van fenn akadva, hogy ő nem is szép, nem is divat ikon meg, hogy nem érti az FHM-es helyezéseit, túl előkelők. Ezek alapján nem értem mért lenne nagyképű.
2010. szeptember 13. 20:02
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Hát Cheryl mi sem szeretnénk, ha beülnél egy irodába. Imádjuk a dalaidat és téged is, szóval elég szomórúak lennénk, ha titkárnőként végeznéd.
Neked nem kell változnod, tökéletes vagy így és imádunk. Go Chezza <3
Neked nem kell változnod, tökéletes vagy így és imádunk. Go Chezza <3
2010. szeptember 13. 20:03
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Látok itt pár olyan, kommentet, amiben az adott felhasználó saját magát becsmérli. Sokáig én is azt gondoltam magamról, hogy "jaj, nem tudom minek születtem én meg erre a világra, mikor semmihez nem értek", és hasonlók. Az elmúlt 10-12 hónapban változott körülöttem pár dolog, amik által én is változtam, és megtanultam, hogy mindenki ért valamihez, és nem csak elrettentő példának jó. Arra is rájöttem, hogy nem kell irigykednem senkire a sikerei, a kinézete, a tehetsége miatt, mert nyilván azért lettem én olyan, amilyen vagyok, mert nem az a feladatom, hogy másra hasonlítsak. Szóval, lehet, hogy soha nem leszel olyan híres, mint a kedvenced, nem tudsz olyan jól énekelni, színészkedni, vagy akármit csinálni, de biztos, hogy van valami, amiben Te vagy a legjobb. Ha ezt megtalálod, akkor tuti, hogy boldog leszel, ami már önmagában is nagy siker.
Témához hozzászólva, az Ő élete sem csak játék és mese! Azzal egyet tudok érteni, hogy soha életében nem volt nagyképű, nem adott okot arra, hogy ne kedveljék, vagy ne ad Isten utálják. Tőle szerényebb hírességet perpillanat nem tudnék mondani, mert a rajongóival is mindig közvetlen, lehetőséget biztosít Nekik, hogy találkozzanak Vele, és egyebek. A rossz állás pedig nem éppen irodai munka volt, hanem ha jól tudom, akkor valami gyorséttermi takarító\felszolgáló, ami valljuk meg, senkinek nem lehet álom meló. Szóval, aki becsmérli, az gondoljon arra, hogy honnan indult, és hogy milyen most. Go Chez!
Témához hozzászólva, az Ő élete sem csak játék és mese! Azzal egyet tudok érteni, hogy soha életében nem volt nagyképű, nem adott okot arra, hogy ne kedveljék, vagy ne ad Isten utálják. Tőle szerényebb hírességet perpillanat nem tudnék mondani, mert a rajongóival is mindig közvetlen, lehetőséget biztosít Nekik, hogy találkozzanak Vele, és egyebek. A rossz állás pedig nem éppen irodai munka volt, hanem ha jól tudom, akkor valami gyorséttermi takarító\felszolgáló, ami valljuk meg, senkinek nem lehet álom meló. Szóval, aki becsmérli, az gondoljon arra, hogy honnan indult, és hogy milyen most. Go Chez!
2010. szeptember 13. 20:12
|
|
Cheryl Cole fan |
|
Jaj ma ez egy ilyen sírós nap számomra, Aliassana a kommenteden megint volt pár köny cseppem, örülök, ha te megtaláltad saját magad, nekem még nem sikerült.
És igazad van, nem kell irígykedni senkire, én sem irígykeddem még a legnagyob kedvencemre pedig Chez-től van mit írígyelni. Köszönöm neked ezt a kommentet ez talán adhat reményt a mostanában kicsit elveszetteknek.
És igazad van, nem kell irígykedni senkire, én sem irígykeddem még a legnagyob kedvencemre pedig Chez-től van mit írígyelni. Köszönöm neked ezt a kommentet ez talán adhat reményt a mostanában kicsit elveszetteknek.
2010. szeptember 13. 21:00
|
|
. S ü T í í ._.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 116476 offline
|
Alisanna ez nagyon szép volt tőled.:')
én szerencsére már megtaláltam magam.
én nagyon szeretem Cherylt de nem vagyok irigy rá éppen h büszke vagyok rá.
én szerencsére már megtaláltam magam.
én nagyon szeretem Cherylt de nem vagyok irigy rá éppen h büszke vagyok rá.
2010. szeptember 14. 11:54
Cheryl Cole fan:
Ne aggódj én se találtam meg magam még
Aliassana igazad van
Cheryl egy csodás nő és egy igazi példakép
Ne aggódj én se találtam meg magam még
Cheryl egy csodás nő és egy igazi példakép
2010. szeptember 22. 17:45
|
|
Lillacsacsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 288 Csatolások: 61 Azonosító: 133333 offline
|
a norma élet sem uncsi
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: