Naruto (2002)
2012. november 03. 15:26
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Samballa100 @ 2012.09.07. 09:41)
Régi topic már, de azért reagálok.
Hiszed vagy sem, a fillerek nagy szerepet játszanak abban, hogy ne unatkozzunk. Fillerre ugyanis akkor van szükség, hogy ha egy anime manga alapján készül, és a megfilmesitők rohamosan megközelitették a manga történetet, és hogy ne legyenek hónapos kihagyások az epizódok között, fillereket készitenek. Amik persze nem viszik közelebb a történetet a végéhez, semmilyen formában nem juttatják előrébb a dolgot. Viszont vannak olyan Naruto rajongók, és lesznek is, akik már esedeznek egy Naruto epizódért, legyen az filler vagy bármi más...(erre pl ottvannak a Shippuuden filmek) Általában a filler 1 személyre öszpontosit, (megkell jegyezzem hogy Naruto útja a villámok földjére készült fillerek nagyon jók voltak...) Tehát nem unatkoztam, még a fillerek alatt sem. Az hogy most mit nevezünk klasszikusnak, nem tudom megmondani, Nekem a Dragon Ballz olyan mint a Yu-yu hakushow, addig vered az ellenfeled ameddig akarod, nem hoigy nem hal meg, de még ki sem fárad, majd mikor már azthisszük kifáradt, hirtelen olyan eőre kap ami még napokon keresztül húzza majd harcot...(Lásd a Hakushow-ban 5 epizódon keresztül verekedett Sengshui-val) Erről ennyit.
Hiszed vagy sem, a fillerek nagy szerepet játszanak abban, hogy ne unatkozzunk. Fillerre ugyanis akkor van szükség, hogy ha egy anime manga alapján készül, és a megfilmesitők rohamosan megközelitették a manga történetet, és hogy ne legyenek hónapos kihagyások az epizódok között, fillereket készitenek. Amik persze nem viszik közelebb a történetet a végéhez, semmilyen formában nem juttatják előrébb a dolgot. Viszont vannak olyan Naruto rajongók, és lesznek is, akik már esedeznek egy Naruto epizódért, legyen az filler vagy bármi más...(erre pl ottvannak a Shippuuden filmek) Általában a filler 1 személyre öszpontosit, (megkell jegyezzem hogy Naruto útja a villámok földjére készült fillerek nagyon jók voltak...) Tehát nem unatkoztam, még a fillerek alatt sem. Az hogy most mit nevezünk klasszikusnak, nem tudom megmondani, Nekem a Dragon Ballz olyan mint a Yu-yu hakushow, addig vered az ellenfeled ameddig akarod, nem hoigy nem hal meg, de még ki sem fárad, majd mikor már azthisszük kifáradt, hirtelen olyan eőre kap ami még napokon keresztül húzza majd harcot...(Lásd a Hakushow-ban 5 epizódon keresztül verekedett Sengshui-val) Erről ennyit.
Tudom, hogy a fillereket akkor kapunk, amikor eléggé megközelíti az anime a manga történetét, de nekem eléggé unalmasak. Igaz mostanában láttam egy-két jó fillert, de úgy igazából nem annyira érdekel, megnézem, de csak ennyi. Plusz nem vagyok fanatikus Naruto-rajongó, - de ettől függetlenül szeretem az animét - szóval lehet, hogy ezért sem jönnek be annyira a fillerek. Nem tudom.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: