Starity

Naruto (2002)

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 03. 15:09 #21
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
nézzétek meg youtube-on az Egy Akatsukis élete című sorozatot...be fogtok sírni a nevetéstől _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Rihannna
2012. november 03. 15:26 #22
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Idézet (Samballa100 @ 2012.09.07. 09:41)
Régi topic már, de azért reagálok.
Hiszed vagy sem, a fillerek nagy szerepet játszanak abban, hogy ne unatkozzunk. Fillerre ugyanis akkor van szükség, hogy ha egy anime manga alapján készül, és a megfilmesitők rohamosan megközelitették a manga történetet, és hogy ne legyenek hónapos kihagyások az epizódok között, fillereket készitenek. Amik persze nem viszik közelebb a történetet a végéhez, semmilyen formában nem juttatják előrébb a dolgot. Viszont vannak olyan Naruto rajongók, és lesznek is, akik már esedeznek egy Naruto epizódért, legyen az filler vagy bármi más...(erre pl ottvannak a Shippuuden filmek) Általában a filler 1 személyre öszpontosit, (megkell jegyezzem hogy  Naruto útja a villámok földjére készült fillerek nagyon jók voltak...) Tehát nem unatkoztam, még a fillerek alatt sem. Az hogy most mit nevezünk klasszikusnak, nem tudom megmondani, Nekem a Dragon Ballz olyan mint a Yu-yu hakushow, addig vered az ellenfeled ameddig akarod, nem hoigy nem hal meg, de még ki sem fárad, majd mikor már azthisszük kifáradt, hirtelen olyan eőre kap ami még napokon keresztül húzza majd harcot...(Lásd a Hakushow-ban 5 epizódon keresztül verekedett Sengshui-val) Erről ennyit.

Tudom, hogy a fillereket akkor kapunk, amikor eléggé megközelíti az anime a manga történetét, de nekem eléggé unalmasak. Igaz mostanában láttam egy-két jó fillert, de úgy igazából nem annyira érdekel, megnézem, de csak ennyi. Plusz nem vagyok fanatikus Naruto-rajongó, - de ettől függetlenül szeretem az animét - szóval lehet, hogy ezért sem jönnek be annyira a fillerek. Nem tudom. mellow.gif Szerintem is jó a Yu Yu Hakusho, de valamiért nekem a Dragon Ball jobban tetszik. De hát ugye ilyenkor mondják, hogy kinek a pap, kinek a papné. biggrin.gif
2013. június 24. 16:39 #23
- törölt felhasználó -    
én imádom a narutot. Mondjuk a Naruto Shippuden szerintem jobb,mint a sima naruto...de ízlések és pofonok. nekem amúgy édes mindegy,hogy melyik csak naruto legyen. =) biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Andika66, Brie
2014. december 22. 23:28 #24
Miran
Miran
visszatérő vendég
Hozzászólás: 214
Csatolások: 32
Azonosító: 192069
Elkezdtem nézni a Narutot és így nagyon megszerettem. Nem telik el úgy nap, hogy ne nézzem. Ez a legjobb anime amit eddig néztem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!