Starity

Naruto (2002)

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 12. 19:59 #1
- törölt felhasználó -    
Én nagyon imádom a Narutot, bár nagyon le vagyok maradva, mert az első résztől újra elkezdtem nézni. XD (Én is jól vagyok) Nekem TenTen a kedvencem.
2010. szeptember 18. 16:12 #2
BékásGumicukor
BékásGumicukor
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 59
Csatolások: 13
Azonosító: 134709
Nekem Temari a kedvencem:)
2010. szeptember 18. 16:33 #3
- törölt felhasználó -    
csipem a Narutot cool.gif
a kedvencem:4.Hokage Yondaime:Namikeze Minato
2010. november 21. 11:28 #4
- törölt felhasználó -    
Naruto
2 felhasználónak tetszik: elena21, Lilla2
2010. november 21. 14:42 #5
- törölt felhasználó -    
Narutos topic *-* smileeee.gif
kedvencem Yondaime Hokage heart.gif
2 felhasználónak tetszik: elena21, Lilla2
2011. június 20. 18:33 #6
- törölt felhasználó -    
Jajj, nagyon szeretem a Naruto-t...Kiba a kedvencem belőle blush.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif Kiba Inuzuka 4ever wub.gif
6 felhasználónak tetszik: elena21, Vampiregirl1, Eve146, Lilla2, Andika66, Brie
2011. június 28. 23:51 #7
- törölt felhasználó -    
De régen néztem Narutot w00t.gif
Sasuke az örök kedvenc biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: elena21, Vampiregirl1, Lilla2
2011. augusztus 01. 17:23 #8
- törölt felhasználó -    
Kedvencek: Sasuke wub.gif
Yuga tesók, Shikamaru, Kakashi, Gaara
(sorry, ha hibásan írtam az egyik nevet!)
1 felhasználónak tetszik: Lilla2
2012. március 15. 20:32 #9
ratónblanco
ratónblanco
visszatérő vendég

Státusz,,Take me down to the Paradise city..." - énekelte Axl
Hozzászólás: 231
Csatolások: 482
Azonosító: 168435
Néhány kép: biggrin.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, Lilla2, Andika66
2012. március 15. 20:48 #10
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Státusz#girls don't want boys, girls want Tony Stark to be happy
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 435
Azonosító: 166600
Imádott animém heart.gif
Naruto és Sakura
3 felhasználónak tetszik: Lilla2, Andika66, Brie
2012. március 15. 20:57 #11
- törölt felhasználó -    
Néhány kép... smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, Lilla2, Andika66
2012. április 13. 13:39 #12
Samballa100
Samballa100
visszatérő vendég

StátuszReszkessetek sznobok, ripacsok!!!! Visszatértem! xDD Ba' Dum Tss....
Hozzászólás: 251
Csatolások: 264
Azonosító: 133782
Örök klasszikus.
A Magyar adók szégyelhetnék magukat, hogy egy vezető anime-t nem hajlandóak 1. résztől az "utolsóig" szinkronizálni. reklamalo.gif
2012. május 04. 16:21 #13
ratónblanco
ratónblanco
visszatérő vendég

Sasuke a kedvencem
http://naruto-kun.hu/images/galery/avatars/sasuke18.gif
2012. május 04. 16:25 #14
ratónblanco
ratónblanco
visszatérő vendég

Nekem Sasuke a kedvencem
1 felhasználónak tetszik: Lilla2
2012. július 30. 21:01 #15
- törölt felhasználó -    
Hát elég régi topic de azért írok biggrin.gif
Énis IMÁDOM a Narutot.
A kedvencem Kakashi, Jiraiya, Hinata és persze Naruto biggrin.gif
De a többiek is mind nagyon jók biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Andika66, Brie
2012. július 30. 21:16 #16
- törölt felhasználó -    
Én meg őszinte leszek, ki nem állhatom a Narutot. Anno, mikor még senki sem ismerte, nekiálltam nézni - természetesen japánul, angol felirattal -, mert egy ismim mondta, hogy milyen jó, mert ninjás, meg harcos, meg van benne sok humor, stb. Az első 30 rész után feladtam. Valahogy idegesítettek a karakterek, a történet, minden. Egyedül a zene az, ami jó volt benne. Amúgy nem más, mint egy sima rétestészta anime. Nem klasszikus, mert ami klasszikus, az a Dragon Ball, ha már a harcos animéknél tartunk.

A Naruto számomra unalmas, szóval le is szoktam róla. Kb. mint a Bleach. Bocsi, ha valakit megbántottam, de nekem más az ízlésem. A rossz magyar szinkron - múltkor véletlenül odakapcsoltam Animaxra, és kb. fél perc után kapcsoltam is tovább -, meg még inkább ront rajta.
2012. július 30. 22:26 #17
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Szeretem a Narutót, bár nem ez a kedvenc animém, de ez is azok közé tartozik, amiket kedvelek. Igazából már nem tudom megmondani, hogy miért néztem bele, de örülök, hogy megtettem. Az alaptörténetet szerintem jól kitalálták vagyis engem megfogtak vele. Csak az egy kicsit furcsa, hogy a sima Narutóból szerintem több, mint száz(!) részt nem is láttam, mert nem bírtam ki, hogy végig nézzem őket, mert annyira el szerettem volna kezdeni a Shippudent. Igazából nem nagyon érzékelem, hogy kihagytam volna azokat a részeket, mintha azok fölösleges lennének.
De mostanára már azt mondom, hogy talán egy kicsit vontatott lett az anime (sok filler, amik szerintem unalmasak) és már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége!

Kedvenc szereplőim: Neji, Naruto, Kakashi, Minato, Kiba, Tsunade, Jiraiya
(Egyébként nekem sohasem volt szimpatikus Sasuke, még az elején se, de azután meg véképp nem, hogy elment a faluból.)

Amúgy a Narutót én nem nevezném klasszikusnak. Talán tényleg lehet tanulni belőle valamit, de bitch please Goku megmentette a Földet.
2012. augusztus 04. 21:53 #18
kassidy
kassidy
visszatérő vendég

StátuszHow the little piggies will grunt when they hear how the old boar suffered
Hozzászólás: 347
Csatolások: 10
Azonosító: 176704
Mostanában kezdtem el nézni, de imádom.!
A kedvenceim Kakashi, Naruto és persze a 'hegyi kéjenc' biggrin.gif
2012. szeptember 07. 09:41 #19
Samballa100
Samballa100
visszatérő vendég

StátuszReszkessetek sznobok, ripacsok!!!! Visszatértem! xDD Ba' Dum Tss....
Hozzászólás: 251
Csatolások: 264
Azonosító: 133782
Idézet (silenc @ 2012.07.30. 22:26)
Szeretem a Narutót, bár nem ez a kedvenc animém, de ez is azok közé tartozik, amiket kedvelek. Igazából már nem tudom megmondani, hogy miért néztem bele, de örülök, hogy megtettem. Az alaptörténetet szerintem jól kitalálták vagyis engem megfogtak vele. Csak az egy kicsit furcsa, hogy a sima Narutóból szerintem több, mint száz(!) részt nem is láttam, mert nem bírtam ki, hogy végig nézzem őket, mert annyira el szerettem volna kezdeni a Shippudent. Igazából nem nagyon érzékelem, hogy kihagytam volna azokat a részeket, mintha azok fölösleges lennének.
De mostanára már azt mondom, hogy talán egy kicsit vontatott lett az anime (sok filler, amik szerintem unalmasak) és már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége!
Kedvenc szereplőim: Neji, Naruto, Kakashi, Minato, Kiba, Tsunade, Jiraiya
(Egyébként nekem sohasem volt szimpatikus Sasuke, még az elején se, de azután meg véképp nem, hogy elment a faluból.)
Amúgy a Narutót én nem nevezném klasszikusnak. Talán tényleg lehet tanulni belőle valamit, de bitch please Goku megmentette a Földet.

Régi topic már, de azért reagálok.
Hiszed vagy sem, a fillerek nagy szerepet játszanak abban, hogy ne unatkozzunk. Fillerre ugyanis akkor van szükség, hogy ha egy anime manga alapján készül, és a megfilmesitők rohamosan megközelitették a manga történetet, és hogy ne legyenek hónapos kihagyások az epizódok között, fillereket készitenek. Amik persze nem viszik közelebb a történetet a végéhez, semmilyen formában nem juttatják előrébb a dolgot. Viszont vannak olyan Naruto rajongók, és lesznek is, akik már esedeznek egy Naruto epizódért, legyen az filler vagy bármi más...(erre pl ottvannak a Shippuuden filmek) Általában a filler 1 személyre öszpontosit, (megkell jegyezzem hogy Naruto útja a villámok földjére készült fillerek nagyon jók voltak...) Tehát nem unatkoztam, még a fillerek alatt sem. Az hogy most mit nevezünk klasszikusnak, nem tudom megmondani, Nekem a Dragon Ballz olyan mint a Yu-yu hakushow, addig vered az ellenfeled ameddig akarod, nem hoigy nem hal meg, de még ki sem fárad, majd mikor már azthisszük kifáradt, hirtelen olyan eőre kap ami még napokon keresztül húzza majd harcot...(Lásd a Hakushow-ban 5 epizódon keresztül verekedett Sengshui-val) Erről ennyit.
2012. november 03. 11:56 #20
- törölt felhasználó -    
Egyik kedvenc animém wub.gif
A kedvencem sasuke, perverz hegyi remete (jiraya), és hidan biggrin.gif biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!