Naruto (2002)
2010. szeptember 12. 19:59
Én nagyon imádom a Narutot, bár nagyon le vagyok maradva, mert az első résztől újra elkezdtem nézni. XD (Én is jól vagyok) Nekem TenTen a kedvencem.
2010. szeptember 18. 16:12
|
|
BékásGumicukorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 59 Csatolások: 13 Azonosító: 134709 offline
|
Nekem Temari a kedvencem:)
2010. szeptember 18. 16:33
csipem a Narutot
a kedvencem:4.Hokage Yondaime:Namikeze Minato
a kedvencem:4.Hokage Yondaime:Namikeze Minato
2011. június 28. 23:51
De régen néztem Narutot
Sasuke az örök kedvenc
Sasuke az örök kedvenc
2012. március 15. 20:32
|
|
ratónblancovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 231 Csatolások: 482 Azonosító: 168435 offline
|
Néhány kép:
2012. április 13. 13:39
|
|
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline
|
Örök klasszikus.
A Magyar adók szégyelhetnék magukat, hogy egy vezető anime-t nem hajlandóak 1. résztől az "utolsóig" szinkronizálni.
A Magyar adók szégyelhetnék magukat, hogy egy vezető anime-t nem hajlandóak 1. résztől az "utolsóig" szinkronizálni.
2012. május 04. 16:21
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 231 Csatolások: 482 Azonosító: 168435 offline
|
Sasuke a kedvencem
2012. május 04. 16:25
|
|
|
Nekem Sasuke a kedvencem
1 felhasználónak tetszik:
Lilla2
2012. július 30. 21:16
Én meg őszinte leszek, ki nem állhatom a Narutot. Anno, mikor még senki sem ismerte, nekiálltam nézni - természetesen japánul, angol felirattal -, mert egy ismim mondta, hogy milyen jó, mert ninjás, meg harcos, meg van benne sok humor, stb. Az első 30 rész után feladtam. Valahogy idegesítettek a karakterek, a történet, minden. Egyedül a zene az, ami jó volt benne. Amúgy nem más, mint egy sima rétestészta anime. Nem klasszikus, mert ami klasszikus, az a Dragon Ball, ha már a harcos animéknél tartunk.
A Naruto számomra unalmas, szóval le is szoktam róla. Kb. mint a Bleach. Bocsi, ha valakit megbántottam, de nekem más az ízlésem. A rossz magyar szinkron - múltkor véletlenül odakapcsoltam Animaxra, és kb. fél perc után kapcsoltam is tovább -, meg még inkább ront rajta.
A Naruto számomra unalmas, szóval le is szoktam róla. Kb. mint a Bleach. Bocsi, ha valakit megbántottam, de nekem más az ízlésem. A rossz magyar szinkron - múltkor véletlenül odakapcsoltam Animaxra, és kb. fél perc után kapcsoltam is tovább -, meg még inkább ront rajta.
2012. július 30. 22:26
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Szeretem a Narutót, bár nem ez a kedvenc animém, de ez is azok közé tartozik, amiket kedvelek. Igazából már nem tudom megmondani, hogy miért néztem bele, de örülök, hogy megtettem. Az alaptörténetet szerintem jól kitalálták vagyis engem megfogtak vele. Csak az egy kicsit furcsa, hogy a sima Narutóból szerintem több, mint száz(!) részt nem is láttam, mert nem bírtam ki, hogy végig nézzem őket, mert annyira el szerettem volna kezdeni a Shippudent. Igazából nem nagyon érzékelem, hogy kihagytam volna azokat a részeket, mintha azok fölösleges lennének.
De mostanára már azt mondom, hogy talán egy kicsit vontatott lett az anime (sok filler, amik szerintem unalmasak) és már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége!
Kedvenc szereplőim: Neji, Naruto, Kakashi, Minato, Kiba, Tsunade, Jiraiya
(Egyébként nekem sohasem volt szimpatikus Sasuke, még az elején se, de azután meg véképp nem, hogy elment a faluból.)
Amúgy a Narutót én nem nevezném klasszikusnak. Talán tényleg lehet tanulni belőle valamit, de bitch please Goku megmentette a Földet.
De mostanára már azt mondom, hogy talán egy kicsit vontatott lett az anime (sok filler, amik szerintem unalmasak) és már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége!
(Egyébként nekem sohasem volt szimpatikus Sasuke, még az elején se, de azután meg véképp nem, hogy elment a faluból.)
Amúgy a Narutót én nem nevezném klasszikusnak. Talán tényleg lehet tanulni belőle valamit, de bitch please Goku megmentette a Földet.
2012. szeptember 07. 09:41
|
|
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline
|
Idézet (silenc @ 2012.07.30. 22:26)
Szeretem a Narutót, bár nem ez a kedvenc animém, de ez is azok közé tartozik, amiket kedvelek. Igazából már nem tudom megmondani, hogy miért néztem bele, de örülök, hogy megtettem. Az alaptörténetet szerintem jól kitalálták vagyis engem megfogtak vele. Csak az egy kicsit furcsa, hogy a sima Narutóból szerintem több, mint száz(!) részt nem is láttam, mert nem bírtam ki, hogy végig nézzem őket, mert annyira el szerettem volna kezdeni a Shippudent. Igazából nem nagyon érzékelem, hogy kihagytam volna azokat a részeket, mintha azok fölösleges lennének.
Régi topic már, de azért reagálok.
Hiszed vagy sem, a fillerek nagy szerepet játszanak abban, hogy ne unatkozzunk. Fillerre ugyanis akkor van szükség, hogy ha egy anime manga alapján készül, és a megfilmesitők rohamosan megközelitették a manga történetet, és hogy ne legyenek hónapos kihagyások az epizódok között, fillereket készitenek. Amik persze nem viszik közelebb a történetet a végéhez, semmilyen formában nem juttatják előrébb a dolgot. Viszont vannak olyan Naruto rajongók, és lesznek is, akik már esedeznek egy Naruto epizódért, legyen az filler vagy bármi más...(erre pl ottvannak a Shippuuden filmek) Általában a filler 1 személyre öszpontosit, (megkell jegyezzem hogy Naruto útja a villámok földjére készült fillerek nagyon jók voltak...) Tehát nem unatkoztam, még a fillerek alatt sem. Az hogy most mit nevezünk klasszikusnak, nem tudom megmondani, Nekem a Dragon Ballz olyan mint a Yu-yu hakushow, addig vered az ellenfeled ameddig akarod, nem hoigy nem hal meg, de még ki sem fárad, majd mikor már azthisszük kifáradt, hirtelen olyan eőre kap ami még napokon keresztül húzza majd harcot...(Lásd a Hakushow-ban 5 epizódon keresztül verekedett Sengshui-val) Erről ennyit.
2012. november 03. 11:56
Egyik kedvenc animém
A kedvencem sasuke, perverz hegyi remete (jiraya), és hidan
A kedvencem sasuke, perverz hegyi remete (jiraya), és hidan
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.