Te milyen kiegészítőket szeretsz?
2014. december 04. 20:56
karkötő,gyűrű.fülbevalót elfelejtek felvenni
nyakláncot néha felveszek
2014. december 23. 12:46
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Nyakláncok, gyűrűk.
Karkötőket ritkán hordok, fülbevalóm pedig egy állandó (arany fülbevaló) van, amit 7 éves korom óta nem vettem ki a fülemből. :"D Meg a fülbevalók amúgy se látszanának a hosszú hajamtól.
Karkötőket ritkán hordok, fülbevalóm pedig egy állandó (arany fülbevaló) van, amit 7 éves korom óta nem vettem ki a fülemből. :"D Meg a fülbevalók amúgy se látszanának a hosszú hajamtól.
2015. január 02. 11:37
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Nyár óta mindennap hordok gyűrűket, jó pár darab van már a birtokomban, és van kettő, amelyeket mindig hordok. Néha karkötőket és nyakláncokat is felveszek, viszont a karórát ki nem állhatom, és a fülem sincs kiszúrva, így fülbevalókat sem hordok.
2015. január 02. 16:42
Én mindenféle kiegészítőt szeretek de amit mindig hordok az a karóra és mellé néhány karkötő.
2015. január 08. 19:33
|
|
RocketQueen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 225057 offline
|
Nem nagyon tűrök meg ilyen kiegészítőket de a gyűrűket bármilyen mennyiségben el tudom viselni illetve a kedvenc nyakláncom
2015. március 27. 15:16
Fülbevalo, nyaklánc és gyűrű ezeket minden nap szoktam is hordani.
2015. április 15. 17:02
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
gyűrűk, karkötők, nyaklánc, fülbevaló
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: