Te milyen kiegészítőket szeretsz?
2012. augusztus 28. 10:39
Fülbevalók, néha karkötők! Órákat el tudnék tölteni ilyen kis bizsuk vásárolgatásával..
2012. augusztus 28. 20:09
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
a nyakláncokat, karkötőket
2012. november 06. 00:12
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
nekem főként a karkötők a kedvenceim, azok közül is a fonottak meg a medálosok tetszenek. még szeretem a nyakláncokat, amik egyszerűek és valamilyen szempontból különlegesek, szeretem a kinyitható medálokat és a kézzel készített dolgokat is
itt van pár kép is:
itt van pár kép is:
1 felhasználónak tetszik:
mogyi96
2013. március 08. 19:50
Leginkább nyaklánc, a többiből nincs is sok. Csak egy fülbevalóm van (azon kívül ami mindig rajtam van), de azt nagyon szeretem. Egy kis bagoly van rajta.
2013. március 16. 13:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nagyon tetszenek azok a kiegészítők, amikről raktatok fel képeket, de én pl. ezeket el nem tudnám viselni magamon, annyira irritálnának és akadályoznának a mindennapi teendőimben. Én két gyűrűt hordok, egy aranykarkötőt (ami már hónapok óta el van szakadva és lusta voltam elvinni megcsináltatni), valamint suliba hosszú lógós fülbevalókat hordok, de a kórházi gyakorlaton az nem megengedett, így ilyen köves dugósokat szoktam a fülembe tenni.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. március 23. 16:49
|
|
Katherinesexypiercevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 235 Csatolások: 17 Azonosító: 198388 offline
|
minden arany dolog semmi bizsu
2013. június 12. 19:24
Leginkább a nyakláncokat :3 Kedvenceim a baglyosak ^^
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.