Miley-nak nehezére esik bízni az emberekben
2010. szeptember 12. 11:18
|
|
szandy9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 132875 offline
|
Teljesen eggyet értek vele és igaza is van Mileynak!
2010. szeptember 12. 11:20
Idézet (Lucy-chan @ 2010.09.12. 11:18)
Selena sztár, nem kell semmit visszavonnod, mert neked is lehet véleményed, az emberek természetüknél fogva szeretnek kötekedni, és az ilyen hozzászólások, megadják rá az alkalmat
Ezen kívül, mindenkinek más a véleménye, és amíg ezt kulturáltan fejezzük ki nincs is semmi baj
Én csak arra kérlek, szépen kérlek, használd már azt a SZERKESZTEM gombot. Hidd el, csak jót akarok, ugyanis a túl sok hsz-ért kitiltás jár.
Ezen kívül, mindenkinek más a véleménye, és amíg ezt kulturáltan fejezzük ki nincs is semmi baj
Én csak arra kérlek, szépen kérlek, használd már azt a SZERKESZTEM gombot. Hidd el, csak jót akarok, ugyanis a túl sok hsz-ért kitiltás jár.
Meg, ha kikapcsolná a Caps lockot.
2010. szeptember 12. 11:24
Idézet (Lucy-chan @ 2010.09.12. 11:22)
Encsy19 Miley fórumtémáinál keresd, ott is megtalálható ez a hír, és a hozzászólásodat 30 percig szerkesztheted 
jajj, köszi. de már észrevettem, hogy lehet szerkeszteni.
2010. szeptember 12. 11:25
|
|
Selena sztárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 134033 offline
|
lucy-chan miről beszél, leírnád kérlek?
2010. szeptember 12. 11:26
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Igaza van Miley-nak így nehéz lehet szóval nem értem, hogy ezen mit kell felháborodni... Amugy szerintem Selena tényleg sokkal jobb és többre fogja vinni. És ne kezdjetek el vitázni légyzszi, mert ez csak az én véleményem attól még, hogy én szerintem Selena jobb tőlem bárki hiheti, hogy más sztár jobb. De amugy Miley is nagyon tehetséges és jó a stílusa és persze szép, bár smink nélkül... De nem minden a külső végülis
2010. szeptember 12. 11:29
|
|
Selena sztárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 134033 offline
|
Ja és Lucy-chan, milyen "hsz"- ez mi, nem szeretnék kitiltást kapni, de sajna nem értem, légyszives segíts!
2010. szeptember 12. 11:32
Idézet (Selena sztár @ 2010.09.12. 11:29)
Ja és Lucy-chan, milyen "hsz"- ez mi, nem szeretnék kitiltást kapni, de sajna nem értem, légyszives segíts!
Azt mondta, ne írj ennyi hsz-t egymás után, hanem használd a "szerkesztem" gombot.
2010. szeptember 12. 11:34
|
|
Selena sztárúj tag |
|
http://starity.hu/profil/128218-encsy19/
És encsy19, a hsz ért miért jár kitiltás, na mindegy nem jártatom a szám, megyek. Szzasztok, köszi!
És encsy19, a hsz ért miért jár kitiltás, na mindegy nem jártatom a szám, megyek. Szzasztok, köszi!
2010. szeptember 12. 11:35
|
|
Amber97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 78 Csatolások: 128 Azonosító: 134409 offline
|
Én Ev Bry-val tökéletesen egyetértek.Egyébként szerintem Miley nem lefelé fog csúszni,hanem inkább egyre "feljebb mászik a sztárság kötelén".Valaki szerint Miley,valaki szerint meg Selena fogja többre vinni,hát ezt most egyelőre senki sem tudja
,én mind kettőjüket imádom,de szerintem se kellene a Mileys cikkekhez Selenaról írni,egy idő után ez egy kicsit bosszantó tud lenni,ha mind kettőről akarsz írni,akkor inkább Ide írj
2010. szeptember 12. 11:35
Idézet (Selena sztár @ 2010.09.12. 11:34)
http://starity.hu/profil/128218-encsy19/
Nem a hsz-ért, hanem a floodolásért jár. asszem.
2010. szeptember 12. 11:37
Selena sztár
Már abbahagyhatnád, hogy folyton Selenát hozod fel. Ki kíváncsi itt Selena Gomezre, mikor ez a cikk Mileyról szól. Vagy írj normálisan a cikkel kapcsolatban, vagy ne írj egyáltalán.
Amúgy is Selena semmivel nem különb Mileytól. És kicsit az is unalmas, hogy mindig csak kritizálni tudod Mileyt, ha jót írnak róla ha rosszat.
Azt írod hogy szereted Mileyt? Akkor a profilodnál miért van kiírva a neve az "Utálom" résznél?
És teljesen egyetértek Encs19el, Nanával, Lucy Channal és mindenkivel akinek ugyanaz a véleménye, és már unja hogy minden Mileys cikk hozzászólásaiban csak Selenáról van szó. -.-"
Már abbahagyhatnád, hogy folyton Selenát hozod fel. Ki kíváncsi itt Selena Gomezre, mikor ez a cikk Mileyról szól. Vagy írj normálisan a cikkel kapcsolatban, vagy ne írj egyáltalán.
Amúgy is Selena semmivel nem különb Mileytól. És kicsit az is unalmas, hogy mindig csak kritizálni tudod Mileyt, ha jót írnak róla ha rosszat.
Azt írod hogy szereted Mileyt? Akkor a profilodnál miért van kiírva a neve az "Utálom" résznél?
És teljesen egyetértek Encs19el, Nanával, Lucy Channal és mindenkivel akinek ugyanaz a véleménye, és már unja hogy minden Mileys cikk hozzászólásaiban csak Selenáról van szó. -.-"
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. szeptember 12. 11:38
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
biztos rossz lehet Mileynak,de ezzel jár a sztárság.Még sokra viheti,ha továbbra is színészkedik,de jó lenne ha énekelne is.
2010. szeptember 12. 11:52
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
A mai világban nem árt az óvatosság. Ebben semmi rossz nincs (L)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.