Miley Cyrus elismeri, hogy mióta őt híressé tették, nehezére esik bízni az emberekben, mivel nem tudhatja, hogy pontosan mit is akarnak tőle, magáért beszélgetnek-e vele, vagy nem.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley-nak nehezére esik bízni az emberekben
2010. szeptember 12. 10:22
Szerintem ehhez nem feltétlenül kell híresnek sem lenni. Én sem bízom az emberekben, mióta a nagybetűs életbe kikerültem, pedig nem vagyok senki...
2010. szeptember 12. 10:23
|
|
Selena sztárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 134033 offline
|
Vikicivel értek egyetet, de ennek a csajnak feltünési viszketegsége van akár milyen jónak mondatja mostmár magát, Mileynek a Cant be Tamed jelenti a véget!
2010. szeptember 12. 10:24
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Idézet (Vikici @ 2010.09.12. 10:20)
Giccgucc-van Miley-nak egy csomó igazi barátja,akik azelőtt is szerették,mielőtt híresség lett.
igazad van, de még azok között is akik előbb voltak a barátai monthogy híres lett, lehet olyan akit utána már csak a hírnév hajtotta Miley felé...
2010. szeptember 12. 10:26
Én teljesen megértem. Sok rosszindulatú ember veszi őt körül. De vannak igazi barátjai is, szóval nincs teljesen egyedül.
Vikici:
Én ugyanúgy megbízok benne. És miért szállt volna el? Csak stílust váltott.
Vikici:
Én ugyanúgy megbízok benne. És miért szállt volna el? Csak stílust váltott.
2010. szeptember 12. 10:27
Szerintem nincsen feltünési viszketegsége!Csak eémondja!Komolyan!Mindenben találtok rosszat,ami Miley mond!
1 felhasználónak tetszik:
average girl
2010. szeptember 12. 10:28
Ne szekáljátok már Miley-t hogy elszállt magától stb... Hogyha ti ilyen híresek lennétek ti nem szálnátok el magatoktól? Miley is emberből van, nem? Mielőtt valakit "oltassz" gondolkodj már el egy kicsit ember!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!