A Marca című spanyol napilap értesülései szerint a londoniak 40 millió eurót hajlandóak fizetni Ramosért, aki öt évre írna alá, és szezononként 10 millió eurót kereshetne.
A teljes cikkhez kattints ide!
40 millió euróért vinnék Sergio Ramost
2010. szeptember 11. 18:57
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Hajrá spanyolok
2010. szeptember 11. 19:04
jó lenne ha elmenne a realt csak azért nem szeretem mert az az idióta céronaldo ottvan!!!
2010. szeptember 11. 19:11
|
unitedjociúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.31. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 103491 offline
|
3 játékos van akit Florentino Pérez elnök úr soha nem adna el Casillas, CR, és Sergio Ramos !!!
Nincs az az összeg amiért otthagyná a Real Madrid-ot !!! Felesleges még a gondolattal is játszadozni !!!
Nincs az az összeg amiért otthagyná a Real Madrid-ot !!! Felesleges még a gondolattal is játszadozni !!!
2010. szeptember 11. 19:15
5 éve a Realnál van Sergi és sosem volt vele gond. Tökéletesen megfelelt eddig a Madridnak és a válogatottban is kitűnő teljesítményt nyújt, nem értem miért vannak annyira oda Maiconért. Csak a pénzt költenék mindig. Ramost most nagyon ki akarják túrni.
2010. szeptember 11. 21:47
Az ő dolga! Ahol ő jobban tud alkalmazkodni, oda menjen!
2010. szeptember 12. 00:20
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
első látásra azt láttam, hogy a fickó a képen mást puszilgat.xD
2010. szeptember 12. 17:45
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én tuti nem adnám el Sergiot.
Bár ez nem az én döntésem. Maicon is tud, de azért Sergio spanyol is, meg mellette nagyon-nagyon jó játékos. Sajnálnám, ha otthagyná a madridiakat.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: