A Marca című spanyol napilap értesülései szerint a londoniak 40 millió eurót hajlandóak fizetni Ramosért, aki öt évre írna alá, és szezononként 10 millió eurót kereshetne.
A teljes cikkhez kattints ide!
40 millió euróért vinnék Sergio Ramost
2010. szeptember 11. 18:57
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Hajrá spanyolok
2010. szeptember 11. 19:04
jó lenne ha elmenne a realt csak azért nem szeretem mert az az idióta céronaldo ottvan!!!
2010. szeptember 11. 19:11
|
unitedjociúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.31. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 103491 offline
|
3 játékos van akit Florentino Pérez elnök úr soha nem adna el Casillas, CR, és Sergio Ramos !!!
Nincs az az összeg amiért otthagyná a Real Madrid-ot !!! Felesleges még a gondolattal is játszadozni !!!
Nincs az az összeg amiért otthagyná a Real Madrid-ot !!! Felesleges még a gondolattal is játszadozni !!!
2010. szeptember 11. 19:15
5 éve a Realnál van Sergi és sosem volt vele gond. Tökéletesen megfelelt eddig a Madridnak és a válogatottban is kitűnő teljesítményt nyújt, nem értem miért vannak annyira oda Maiconért. Csak a pénzt költenék mindig. Ramost most nagyon ki akarják túrni.
2010. szeptember 11. 21:47
Az ő dolga! Ahol ő jobban tud alkalmazkodni, oda menjen!
2010. szeptember 12. 00:20
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
első látásra azt láttam, hogy a fickó a képen mást puszilgat.xD
2010. szeptember 12. 17:45
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én tuti nem adnám el Sergiot.
Bár ez nem az én döntésem. Maicon is tud, de azért Sergio spanyol is, meg mellette nagyon-nagyon jó játékos. Sajnálnám, ha otthagyná a madridiakat.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: