Milyen a szobád?
2011. december 22. 18:30
Sárga fal, piros mintás padlószőnyeg, emeletes ágy, két íróasztal, szekrénysor, számítógép, tévé, virágok. Nagyjából ennyi.
2011. december 30. 22:14
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Hosszúkés szobám van. A fala világos rózsaszín. Tele van poszterekkel, képkkel, mind a falak, mind az ajtó és a szekrények. A bútoraim fehér színűek és emeletes ágyam van, de a szoba csak az enyém, szóval ott alszok ahol akarok. Általában fent és alsó kanapéként szolgál lényegében. A szoba hátuljában van csak szőnyeg: rózsaszín rongyszőnyeg.
2011. december 30. 22:17
|
|
SanomaOh, wow, lovely ▼ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 995 Csatolások: 1 Azonosító: 137780 offline
|
Nekem a szobám fala fehér, de nagyon szeretném már valamilyen más színűre festetni.
Tele van tömve poszterekkel, többnyire TVD-sek és Miley-sak.
Itt lakik a tengerimalackám, Pötyi is.
Van babzsákfoetelem, amit imádok!
2012. február 17. 22:54
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Megújult 1 kicsit...
))
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. február 28. 10:26
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Nyáron lett kisetve
Barack színű tapéta, bátyám azt mondja, h rózsaszín... XD
Parketta, azon van egy szőnyeg
Falon 2 puzzleból kirakott, nagy kutyusos kép*.* Érmek amiket nyertem, tükör ilyesmit
És hétköznapi cuccok. Íróasztal, ágy, szekrény
Barack színű tapéta, bátyám azt mondja, h rózsaszín... XD
Parketta, azon van egy szőnyeg
Falon 2 puzzleból kirakott, nagy kutyusos kép*.* Érmek amiket nyertem, tükör ilyesmit
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2012. február 28. 10:55
Elég nagy a szobám, mert eredetileg ketten voltunk benne a húgommal, csak ő egy szinttel lentebb ment(egy másik szobába). XD A falak halványsárga/barackvirág színűek,parketta van, két szőnyeggel rajta, mindkettő mintás.
Egyébként teljesen természetes dolgok vannak még benne, például íróasztal, olvasószék, ágy, könyvespolcok, ruhásszekrényem..stb.
Egyébként teljesen természetes dolgok vannak még benne, például íróasztal, olvasószék, ágy, könyvespolcok, ruhásszekrényem..stb.
2012. március 03. 21:13
|
|
Rebus0312♥....♥....szőke herceg....♥....♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.09. Hozzászólás: 3080 Csatolások: 1093 Azonosító: 161867 offline
|
Kék színű a fal, és parketta van fel rakva. És van benne pár poszter. És van egy kék szőnyeg. Meg Két ágy, egy fotel, szekrénysor, tévé.
2012. március 04. 18:59
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Kicsit újítottam...xD
2012. március 04. 19:04
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
2 szobám van, egyik anyunál másik apunál : DD
Anyunál lila színű, van benne egy nagy francia ágy, és egy galéria is : ) Nagyon szép, és rendezett az egész szoba! : )
Apuéknál rózsaszínes , és elég sok poszter és fénykép van a falon : ) Van erkélyem : D Elég csajos szoba : D
Szeretem mindkettőt : )
Anyunál lila színű, van benne egy nagy francia ágy, és egy galéria is : ) Nagyon szép, és rendezett az egész szoba! : )
Apuéknál rózsaszínes , és elég sok poszter és fénykép van a falon : ) Van erkélyem : D Elég csajos szoba : D
Szeretem mindkettőt : )
2012. március 04. 19:09
ZÖld a fala, tetőtéri, van benne egy ágy sok párnával és a falam tele van képpel
2012. március 04. 19:10
A fal rózsaszín színű..(de már picit unom.) ,szőnyeg van a szobámban, teli van a fal poszterekkel..
és 4 sarok van benne xDD
2012. március 08. 14:27
undorító rózsaszín fal, laminált padló, de nem látszik belőle semmi, mert eltakarja a káosz, rendetlenebb vagyok, mint egy fiú.
2012. március 10. 09:20
a fal sötét liláskék, a függöny piros, az ágynemű fehér és rózsaszín, a forgószékem kárpitja piros, a puffom is piros és van egy neonpink székem. ehhez igazodik az összes többi tárgy. pl kék a lámpám, a szőnyegem, pirosak és rózsaszínek a kiegészítők.
2012. március 17. 18:10
|
|
Chloe_Dawniixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 171378 offline
|
A fal rózsaszín -.- még 8 éves koromról maradt meg, egy éve meguntam, így most össze van firkálva, legtöbbször verseket írok rá, amitől anyám teljesen ki van xddd de nekem tetszik
Van egy egyszemélyes ágyam, rózsamintás ráccsal, a takaró lila és fekete, van egy íróasztalom, és egy nagy babzsákfotelem, amin általában laptopozni szoktam
Van egy egyszemélyes ágyam, rózsamintás ráccsal, a takaró lila és fekete, van egy íróasztalom, és egy nagy babzsákfotelem, amin általában laptopozni szoktam
2012. március 28. 13:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Tök véletlen, hogy a pendrive-omon éppen van pár kép róla, úgyhogy megmutatom, igaz, nem minden irányból látszik, de sebaj.
Egyébként jelenleg nem pont így néz ki. Még több Londonos mütyür van a polcon, ráadásul jelenleg rend is van...
A DVD-k (és a könyveim) meg nem csak ennyien vannak, hanem ez csak egy nagyon aprócska töredékük, lévén, hogy a szobám sem egy hatalmas terület. A képeken nem látszó oldalon egyébként némi szobanövény, egy hifi, RENGETEG CD az állványon, egyéb plüssök és kis figurák (= németjuhászok) találhatók. Hát kb. ennyi.
Egyébként jelenleg nem pont így néz ki. Még több Londonos mütyür van a polcon, ráadásul jelenleg rend is van...
2012. március 28. 19:43
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Nagy(túl nagy ezért olyan mintha üres lenne,de poszterekkel és polcokkal próbálom díszíteni...)Fehér színű,és a fürdőszobám is ott nyílik,szóval két ajtó van benne.Röviden azt hiszem ennyi.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.