Thalía AT&T-digitális-tv-reklám arca lett
2010. szeptember 13. 08:04
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2010. szeptember 13. 20:53
Hát ha a jógázik és a trapéz is megy neki, meg gyerekkorában balettozott és szertornázott, akkor szerintem ebben semmi különös nincs. Csak hajlékonyság kell hozzá és baromi erős hasizom... de ahogy elnéztem, miket meg tud csinálni, lehet is neki.
2010. szeptember 15. 20:06
|
|
Mexicanavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.20. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 20437 offline
|
@ElMexicano Ehhez hasizom nem kell:P:D Csak valami fura nevű combizom:D H tartani tudd a lábad, mert ha az nincs edzve, akkor begörcsöl.Az meg 1 dolog, h gyerekkorában mit csinált,ha nem lazít nap mint nap, akkor visszahajléktalanodik. Ld. én:P
2010. szeptember 15. 20:19
Idézet (Mexicana @ 2010.09.15. 20:06)
@ElMexicano Ehhez hasizom nem kell:P:D Csak valami fura nevű combizom:D H tartani tudd a lábad, mert ha az nincs edzve, akkor begörcsöl.Az meg 1 dolog, h gyerekkorában mit csinált,ha nem lazít nap mint nap, akkor visszahajléktalanodik. Ld. én:P
Végül is tök mindegy szerintem, mert itt nem is az izom számít, hanem a hajlékonyság, ami viszont inkább a csontozatból és az ízületekből következik, szerintem. Ahhoz nem kell különösebb izom, hogy valaki fel tudja emelni a lábát.
2010. szeptember 15. 20:25
|
|
Mexicanavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.20. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 20437 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.15. 20:19)
Végül is tök mindegy szerintem, mert itt nem is az izom számít, hanem a hajlékonyság, ami viszont inkább a csontozatból és az ízületekből következik, szerintem. Ahhoz nem kell különösebb izom, hogy valaki fel tudja emelni a lábát.
Te beszéltél itt nekem hasizomról
2010. szeptember 15. 20:26
Idézet (Mexicana @ 2010.09.15. 20:25)
Te beszéltél itt nekem hasizomról

Az inkább a trapézhoz kell... bár lehet, hogy ott segít a lendület.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: