Adam Lambert
2013. február 15. 14:30
|
|
lolasuzyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 56 Csatolások: 57 Azonosító: 195787 offline
|
én nagyon imádom adamet sokat köszönhetek neki télleg
megvettem a GNT CD DVD és megnézem a vidokat valami oltári szexy ♥
és a glamberteknek az Adommy sem ismeretlen ♥ én nagyon is bírom
és a glamberteknek az Adommy sem ismeretlen ♥ én nagyon is bírom
2013. február 21. 20:58
Én azért szeretem őt, mert mer az lenni, aki, mert brutál jó hangja van, mert nagyon jó ember, és még sorolhatnám
2013. február 23. 23:48
|
|
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline
|
Röviden : Imáááááádoom!!
2013. február 24. 10:34
|
|
Genie137visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 375 Csatolások: 5 Azonosító: 180101 offline
|
Én azért istenítem, mert brutális hangja van, jó értelemben; egy tündér angyal gyönyörű ember; rengeteget jótékonykodik; mer az lenni, aki; és végül, de nem utolsósorban azért, mert ő ADAM LAMBERT.
Ennyi, ilyen kevés okom van.
Ennyi, ilyen kevés okom van.
2013. szeptember 28. 11:00
Imádom Adam-et! Csodálatos, földöntúli hangja van! És nálam külsőleg is a Nuber 1. Örökké hallgatnám a zenéit.
2013. szeptember 28. 11:02
Adam Lambert olyan, mint egy isten... csak szebb, és mindenki hisz benne!
2014. szeptember 12. 10:15
|
|
rolykelemenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2182 Azonosító: 206989 offline
|
És megjöttem..
Nos, kezdjem ott, hogy Adam az az ember (isten), akit tisztelni kell, amiért vállalja, hogy ő ki az, és másokat is erre ösztönöz. Természetesen, hogy millió pozitívumot felsorolhatnék itt, de nem teszem, jobb, ha mindenki saját szemével látja ezeket, és nem csak arra a kevés negatív dologra összpontosít.
Nos, kezdjem ott, hogy Adam az az ember (isten), akit tisztelni kell, amiért vállalja, hogy ő ki az, és másokat is erre ösztönöz. Természetesen, hogy millió pozitívumot felsorolhatnék itt, de nem teszem, jobb, ha mindenki saját szemével látja ezeket, és nem csak arra a kevés negatív dologra összpontosít.
2014. szeptember 14. 19:49
Te jó ég, hogy én mennyire imádom Őt! Alaptalanul támadják - az emberek olyan dolgokon akadnak ki mindig, amin nem kéne. Ahelyett, hogy a hangjával és a teljesítményével foglalkoznának! Kit kértek fel, hogy lépjen fel, sőt, turnézzon a Queennel? Hát persze, hogy Őt! És miért? Mert eszméletlen, zseniális stb. a hangja, fantasztikus előadóművész és személyiség. Az albumai igényes zenéket tartalmaznak, nem tucatműveket. A színpadot konkrétan felrobbantja, teljesen odateszi magát. Sokan a botrányait keresik, amik, megjegyzem, nem léteznek, és ugyebár ezt nekik is be kell látniuk, csak nem akarják, úgyhogy más helyeken kezdik támadni. Ez csak engem idegesít?
Megérdemli, hogy ott tart, ahol. Szerintem a mai zene egének egy legfényesebb csillaga. Van stílusa, mégpedig egyedi. Véleményem szerint messze az egyik legjobb tehetségkutatóból kikerült énekes. Karizmatikus kisugárzása van, afféle 'láthatatlan erő', ami odahúz a monitorhoz. Szerintem ha személyesen is találkoznék vele, nem csalódnék. Számomra a tökéletesség egyik megtestesítője. Remélem, a rosszakarói is belátják, hogy rajta nem nagyon lehet hibákat találni. Mert ő egy csoda. Mert ő Adam Lambert.
Ui.: Bocsánat a monológomért, de ezt úgy éreztem, le kell írnom
Ui.: Bocsánat a monológomért, de ezt úgy éreztem, le kell írnom
2014. szeptember 17. 20:15
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Imádom Adamot, amellett, hogy baromi jó hangja van, nagyon szimpatikus, és kit érdekel, hogy meleg???
Nagyon szeretem szinte az összes számát, kedvenceim a Better Than I Know Myself, a Runnin, a Cuckoo és a Chokehold
Nagyon szeretem szinte az összes számát, kedvenceim a Better Than I Know Myself, a Runnin, a Cuckoo és a Chokehold
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

4 felhasználónak tetszik:

imádoom az Adommyt *-*