Starity

Thalía azt szeretné, hogy tanítsd meg élni!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 11. 17:52 #21
thaly
thaly
visszatérő vendég

Státusz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 238
Csatolások: 45
Azonosító: 17542
Annyira jó, hogy itt a Starity-n sokan megismerhetik Thalía-t, vagy akik régebben szerették, most újra figyelemmel kísérik, mi történik vele! smileeee.gif
A hozzászólók közül max 5-en nézték volna meg a klipet, ha itt nem írnak róla. Thx El Mexicano! smileeee.gif
A végén még annyian megszeretik, hogy Magyarországon is tarthat majd 1 teltházas koncertet (ha esetleg még belevágna 1 ilyenbe)! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: El Mexicano
2010. szeptember 11. 19:25 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (thaly @ 2010.09.11. 17:52)
Annyira jó, hogy itt a Starity-n sokan megismerhetik Thalía-t, vagy akik régebben szerették, most újra figyelemmel kísérik, mi történik vele! smileeee.gif 
A hozzászólók közül max 5-en nézték volna meg a klipet, ha itt nem írnak róla. Thx El Mexicano! smileeee.gif
A végén még annyian megszeretik, hogy Magyarországon is tarthat majd 1 teltházas koncertet (ha esetleg még belevágna 1 ilyenbe)! biggrin.gif

Éppen ezért van ma már sokkal több értelme az ilyen sztárhíres portáloknak, mint a csak egy sztárról szóló rajongói oldalaknak, ugyanis a hírportálokat nagyon sokan látogatják, s az ember kíváncsi természetéből adódóan elolvas esetleg olyan híreket is, melyek nem az első számú (vagy egyáltalán nem) kedvencéről szólnak, ezáltal még meg is ismerheti és szeretheti. Viszont egy rajongói oldalt tényleg csak a rajongók látogatnak (sőt, még azoknak is inkább csak egy szűk hányada), így rajongói oldalakkal nem igazán lehet népszerűsíteni senkit.

Biztos néhányan ellenzik a hozzáállásomat, de én kifejezetten azért kedveltem meg a Starityt ebben a formában, mert népszerűsíthetek a fiatalok körében olyan előadókat, akikről sem a magyar lapokban, sem magyar weboldalakon nem lehet találni semmit. S ezért külön köszönet illeti az oldal megalkotóját. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. szeptember 12. 00:08 #23
Glambert
Glambert
†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ†

Státusz(: Jelölj, szavazz, írj! :) | ღ♪ Adam Lambert & Lady GaGa 4ewer ♫ღ | B.Ú.É.K.!
Hozzászólás: 1477
Csatolások: 0
Azonosító: 132784
El Mexicano, szerintem nem ciki, hogy mindig csak te írsz cikket róla. biggrin.gif Én bevallom, hogy mielőtt regisztráltam volna ide, nem nagyon ismertem Thalíát. unsure.gif De szép hangja van és a klip is jó.
2010. szeptember 12. 00:09 #24
Glambert
Glambert
†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ†

Státusz(: Jelölj, szavazz, írj! :) | ღ♪ Adam Lambert & Lady GaGa 4ewer ♫ღ | B.Ú.É.K.!
Hozzászólás: 1477
Azonosító: 132784
Bár nem annyira tetszik, de nem rossz. ^^
2010. szeptember 13. 09:02 #25
- törölt felhasználó -    
További képek a videoklipből. meghajolo.gif
2010. szeptember 13. 20:10 #26
- törölt felhasználó -    
Videoklip HD 1080p minőségben + 40 kép.
2010. szeptember 13. 20:47 #27
Mexicana
Mexicana
visszatérő vendég
Hozzászólás: 199
Azonosító: 20437
Új kedvenc videóklipem van Thalíától... smileeee.gif Olyan aranyos, amikor a hullám kitolja a feneke alól a szörfdeszkát biggrin.gif smileeee.gif
2010. szeptember 13. 20:59 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mexicana @ 2010.09.13. 20:47)
Új kedvenc videóklipem van Thalíától... smileeee.gif Olyan aranyos, amikor a hullám kitolja a feneke alól a szörfdeszkát biggrin.gif smileeee.gif

Jó, hogy itt vagy! Nagy dilemma: szerinted hol vették fel a klipet? New Yorkban, vagy Miamiban? Te mindkét helyen voltál, talán tudod. biggrin.gif
2010. szeptember 15. 20:08 #29
Mexicana
Mexicana
visszatérő vendég
Miamiból a repülőteret ismerem a legjobban:D Azon kívűl fogggalmam sincs, hol voltunk:D Nem tudom, igazából voltam-e Miamiban:D
2010. szeptember 15. 20:09 #30
Mexicana
Mexicana
visszatérő vendég
És sztem ez a Hampton-i tengerparton van Long Island-en. Ott meg nem voltunk...sad.gif Az a poén, h készültünk menni, és véágül azt mondtuk, h minek, mi van Long Islanden?tongue.gif Hát igen..... Midnen:S
2010. szeptember 16. 10:30 #31
- törölt felhasználó -    
Na majd a Twitteren megpróbálom tőle megkérdezni, ha éppen nem lesz eltűnve. biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Thalía Thalía 400.